Ten dźwięk, to brzmienie - Fortepian i Pianino. Prawdziwa biel, wśród kolorów...
|
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
10.10.2013, 17:24
No właśnie, dokładnie to
Łatwy utworek z początku, ale dalej jest ciężki.
piszę poprawnie
10.10.2013, 17:28
Wien, też go gram Ciesz się, że masz takiego nauczyciela. Pasja jest najważniejsza.
10.10.2013, 18:38
Kolejne zajęcia? Jestem cierpliwy, ale godzinny wykład na temat 10 sekundowej sekwencji, aby w końcu udało mu się ją zagrać, chyba mnie przerasta. Przed następną lekcją zaparzysz mi meliskę.
11.10.2013, 00:40
Ciężki uczeń z niego, wychodzi na to
11.10.2013, 01:13
LadyPiano napisał(a):Od wczoraj słucham cały czas piosenek TPG. Zaraziłam się Zajrzyj tutaj http://odjechani.com.pl/Thread-The-Piano-Guys
Namawiajcie Kubę, żeby wstawił wam filmik jak grał dziewczynie w KTW (restauracja) na pianinie. Sam go nagrywałem kiedyś
23.10.2013, 22:20
No teraz właśnie przeglądałem temat i widzę że nie ma tego filmiku. Szkoda trochę bo był dobry, fajnie nagrany, zbliżenia na nią jak płakała, jak ludzie brawo bili Kiedyś dałem nawet na youtube, ale Kuba był zły trochę i usunął od razu. Dobry filmik, moja produkcja z ukrycia Jak wróci z basenu to pewnie doda.
23.10.2013, 22:59
Wspominał mi kiedyś o tej akcji ale skubany się nie pochwalił, że ktoś to uwiecznił Teraz nie masz wyjścia, Buha
"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze." |
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości