Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Ten dźwięk, to brzmienie - Fortepian i Pianino. Prawdziwa biel, wśród kolorów...
Unfaithful :) Jeden z moich ulubionych jej kawałków, zaraz po California King Bed :)
  Odpowiedz
No właśnie, dokładnie to :D
Łatwy utworek z początku, ale dalej jest ciężki.
[Obrazek: Polska_Flaga.gif] piszę poprawnie
  Odpowiedz
Wien, też go gram :) Ciesz się, że masz takiego nauczyciela. Pasja jest najważniejsza. :)
  Odpowiedz
Kolejne zajęcia? Auc Jestem cierpliwy, ale godzinny wykład na temat 10 sekundowej sekwencji, aby w końcu udało mu się ją zagrać, chyba mnie przerasta. Przed następną lekcją zaparzysz mi meliskę.
  Odpowiedz
Ciężki uczeń z niego, wychodzi na to :P
  Odpowiedz
LadyPiano napisał(a):Od wczoraj słucham cały czas piosenek TPG. Zaraziłam się

Zajrzyj tutaj
http://odjechani.com.pl/Thread-The-Piano-Guys
  Odpowiedz
Namawiajcie Kubę, żeby wstawił wam filmik jak grał dziewczynie w KTW (restauracja) na pianinie. Sam go nagrywałem kiedyś :)
  Odpowiedz
Free Your Mind!
  Odpowiedz
No teraz właśnie przeglądałem temat i widzę że nie ma tego filmiku. Szkoda trochę bo był dobry, fajnie nagrany, zbliżenia na nią jak płakała, jak ludzie brawo bili :) Kiedyś dałem nawet na youtube, ale Kuba był zły trochę i usunął od razu. Dobry filmik, moja produkcja z ukrycia :) Jak wróci z basenu to pewnie doda.
  Odpowiedz
Wspominał mi kiedyś o tej akcji ale skubany się nie pochwalił, że ktoś to uwiecznił :) Teraz nie masz wyjścia, Buha :P
[Obrazek: jGTeTrj.png]

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."

Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości