Testuj forum
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
17.11.2012, 19:11
rdddrdrdrt
17.11.2012, 19:28
Panowie zobaczcie czy możecie napisać drugiego posta czy będzie musieli czekać 6h
![]()
17.11.2012, 20:21
Testowy test testów testowych.
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
17.11.2012, 20:25
test nr 2
17.11.2012, 20:59
Test nr2
Test?
Wysyłane z mojego GT540 za pomocą Tapatalk 2 Testuje Wysyłane z mojego GT540 za pomocą Tapatalk 2
Maupa. LLOLOLOLL>
MAUPA SWINIA LOLOLOLOLS Ciemum HEHUHEUHUEHUE Duzio tego Ile paseckow ![]() MOdelator sie fkurzy nie musze czekac 6 h ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ' Duży ten test? So nie? D testy na prawo jazdy [link usunięty przez moderatora] łɐʍoɹıʍɐz ʇɐıʍś ʎłɐɔ
19.01.2013, 16:17
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19.01.2013, 16:45 przez Swordancer.)
![]() Defiance gra wydana przez Trion Worlds z gatunku MMORPG i osadzona w post apokaliptycznym świecie, w którym Ziemia została zaatakowana przez pozaziemską cywilizację w bliżej nie określonej przyszłości. Podczas wspomnianej inwazji na Ziemię trafiły próbki fauny i flory dostarczone przez najeźdźców, które wymieszały się z ziemską kompletnie zmieniając oblicze naszej planety. Fabuła gry uzależniona jest od przebiegu wydarzeń serialu pod tym samym tytułem prezentowanego na amerykańskiej stacji SyFy, którego akcja rozgrywa się w tym samym uniwersum. W przeciwieństwie do serialu (miejsce akcji St. Louis), akcja Defiance ma miejsce w okolicach zniszczonego San Francisco. Gra to połączenie klasycznych MMORPG oraz FPS i posiada wszystkie atuty obu gatunków. Świat gry jest otwarty co pozwala na wędrówkę i zwiedzanie wszystkich dostępnych obszarów wraz z tysiącami innych graczy. Niewątpliwie rozwój postaci prezentowany w grze jest rozbudowany, dzięki czemu każdy gracz może w pewnym stopniu się wyróżniać. Największe atuty gry, to przede wszystkim bardzo ciekawa fabuła, którą świetnie nasycają cut-sceniki, oraz możliwość obejrzenia alternatywy w serialu. Będziemy spotykać serialowych bohaterów, co może pogłębić wrażenia z rozgrywki i pozwoli zagłębić się w stworzonym przez producenta uniwersum. Dodatkowo będziemy mogli brać udział specjalnych wydarzeniach, które pozwolą nam na bezpośredni udział w akcji serialu. Niektórzy wyróżniający się gracze mogą zostać uwzględnieni małą wzmianką podczas emisji kolejnych odcinków co zmotywuje gracza do działania. Obecnie gra znajduje się w fazie beta i została wydana na wszystkie podstawowe platformy, takie jak XBOX 360, Play Station 3 i PC. Na razie oferuje cztery klasy takie jak "Wetreranie" (Weterans), "Surwiwaliści" (Survivalists), "Banici" (Outlaws) i "Mechaniści" (Mechanists), oraz dwie grywalne rasy jakimi są ludzie i irahianie. Udział w beta testach został otwarty dla wąskiego grona graczy, którzy zarejestrowali się na defiance.com, a same serwery uruchamiane są tylko co jakiś czas, aby testować grę. Data premiery gry zaplanowana jest na kwiecień tego roku.
Osobiście muszę przyznać, że gra prezentuje się świetnie ponieważ mam przyjemność jej testowania. Większość questów jest co prawda krótka, ale w wątkach fabularnych mamy ciekawe przerywniki filmowe, oraz dialogi co świetnie obrazuje klimat gry. Trochę trudny, ale rozbudowany rozwój postaci pozwala się wyróżniać. Każda klasa pozwala na korzystanie z konkretnego rodzaju ekwipunku i na wykorzystywanie go w specyficzny dla niej sposób. Co tu dużo mówić, wrażenia bardzo pozytywna, a to dopiero beta. Oto dostępne klasy: Ludzie
Oto natomiast nieoficjalny gameplay:
19.01.2013, 16:33
Ale się z tego spam zrobił.
Spam, spam znaczy się test, test. Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
|