Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

The Expendables 2 / Niezniszczalni 2
Niedawno pisałem, że potwierdzono powstanie drugiej części Niezniszczalnych... nadeszła pora, aby zaprezentować trailer.

[Obrazek: d9037761141dc9d27f296f1a9ea488c9,0,1.jpg]

Opis:
Ekipa "Niezniszczalnych" powraca i tym razem sprawa jest osobista! Kiedy serce i dusza ekipy Tool (Mickey Rourke) zostaje brutalnie zabity podczas misji, jego kamraci postanawiają go pomścić. Nie tylko oni pragną krwi, Fiona piękna i dzika córka Toola też pragnie zemsty. Sprawy komplikują się jeszcze bardziej, kiedy Fiona zostaje schwytana przez groźnego dyktatora, który planuje także zniszczyć ruch oporu. Teraz Barney (Sylvester Stallone) i jego ekipa muszą zaryzykować wszystko żeby ocalić ją i ludzkość.

Data Premiery:
17 sierpnia 2012

Trailer:

Jak zdążyliście zauważyć albo dopiero zdążycie trailer pokazuje tylko głównych bohaterów, którzy wystąpią w filmie. Jest do pierwszy trailer, więc jeśli pojawią się kolejne to je tutaj umieszczę. W The Expendables 2 pojawi się także Jet Li, który miał w "dwójce" nie wystąpić.
[Obrazek: 98687577.jpg]
[Obrazek: Polska_Flaga.gif] piszę poprawnie
"You think you know me..."

Odpowiedz
Mi się nie podobało ;/
  Odpowiedz
dawkop8 napisał(a):Mi się nie podobało ;/

To bardzo ciekawe, że Ci się nie podobało skoro premiera jest dopiero 12 sierpnia bieżącego roku.

Odpowiedz
Pierwsza cześć podobała mi się :) Z wielka chęcią obejrzę drugą część.
  Odpowiedz
Wypuszczono kolejny trailer drugiej części Niezniszczalnych.

O to i on:

Odpowiedz
24 sierpnia była premiera. Wybrałem się na ten film do kina.
Byłem pod wrażeniem wszystkich efektów specjalnych. Film dla
fanów starego, dobrego kina lat 80. Wyśmienita obsada. Humor,
który czasami rozbawiał do łez. Fabuła - ok. Jak zwykle, mieli ocalić
świat.

A co Wy myślicie o tym filmie? Ktoś był? Oglądał?
  Odpowiedz
A wiadomo kiedy będzie premiera w Sieci ?
(24.02.2012, 22:07)dawkop8 napisał(a): Mi się nie podobało ;/

Trailler chyba ci się nie podobał ... Bo film dopiero wyszedł .
  Odpowiedz
Miał ktoś okazje zobaczyć film? Warto iść do kina?
  Odpowiedz
Dla mnie to bomba...jeszcze takiego filmu nie widziałem :)
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. 
  Odpowiedz
Dobry film, nie rozumiem jak niektórzy mogą narzekać na brak fabuły, durne dialogi i nieprawdopodobne wydarzenia w filmie, w którym o to właśnie chodzi. To tak jak narzekać, że komedia jest za mało poważna...
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 8 gości