Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Tibia
Tibia... gra legenda... połowa ludności jej nie cierpi, połowa oddałaby za nią życie... coś czuję ze muszę zbudować recenzje tak jak poprzednie, wiec zapodaję od pierwszych wrażeń, czyli grafiki. Gdy powiesz komuś na ulicy "Grafika w Tibii" to prawdopodobnie zacznie rzygać, o ile nie popełni samobójstwa. Ludzie, gorszej to oczywiście w życiu nie widziałem, ale to już pewnie wiecie. Przejdźmy, więc do samej gry, bo pod okropną grafiką jest skryta całkiem niezła produkcja. Świat w Tibii wydaje się duży, ale jest mały. Właściwie to trudno określić, bo wszędzie trzeba jechać piechtomobilem, a to niestety szybko się nudzi. Dojście na expa często trwa dłużej niż sam exp... Druga "zła" część to polityka CipSoftu, czyli twórców. 90% gry jest dostępne dopiero po zapłaceniu za grę 90 złotych za trzy miesiące. Szkoda, bo bez tego ta gra mogłaby zabłyszczeć, a tak...
Po każdym przegraniu nie mamy tego co zdobyliśmy. .

Polecam tą gierkę . Brawo Cool
[Obrazek: images?q=tbn:ANd9GcSLmEYAoGld6IcVNJk2WZP...2SMo9lxAP0][Obrazek: images?q=tbn:ANd9GcTB57v7XL9d5uza2kbM57w..._KqJP4jBUQ][Obrazek: images?q=tbn:ANd9GcQ-ZFnQekmkThucVK-KZFR...HIFw239X8g]
  Odpowiedz
Tibia to fajna gra...Sam gralem dosc dlugo ale tak jak kazda szybko sie nudzi
  Odpowiedz
Gierka Fajna Fajna :D Teraz dodali fajne opcje w flash tibia :)
"Jeśli skopiowanie płyty to kradzież, to idąc tym tropem - zrobienie komuś zdjęcia to porwanie" - Anonymous
  Odpowiedz
no i mozliwe ze przez to bedzie mozna np w bibliotece w szkole pograc :]
  Odpowiedz
Ja gram na Honerze mam juz 38lvl 66/66skill , Knight
Moj best solo : Dragon :D (juz z 20 zabiłem) ^^
"Jeśli skopiowanie płyty to kradzież, to idąc tym tropem - zrobienie komuś zdjęcia to porwanie" - Anonymous
  Odpowiedz
Jakby ktos na Securze gral to wyslij liscik do Thais nick : Paladin Wielki
  Odpowiedz
Ludzie ,co wy !
Jak wy możecie ?
Już durny Metin lepszy.
  Odpowiedz
(27.08.2011, 10:49)mateo1ch napisał(a): Ludzie ,co wy !
Jak wy możecie ?
Już durny Metin lepszy.
dokładnie, jak by nie było innych gier ;/ tibia to ostateczność !!!
lecz i tak wiem że za pare lat wyzdrowiejecie :P to jest nieuniknione
[Obrazek: 30bl8au.png]
  Odpowiedz
(27.08.2011, 10:53)ADRIANUSS napisał(a): dokładnie, jak by nie było innych gier ;/ tibia to ostateczność !!!
lecz i tak wiem że za pare lat wyzdrowiejecie :P to jest nieuniknione

Każdy co innego lubi :) mnie w sumie do tibi przyciągneła głównie "zabawa" czyli możliwośc np zabicia potworka a potem wlac jego krew do butelki i wypic :D lub picie różnych trunków w dużych ilościach a potem ubaw z tego jak chodzi nasza postac :)
  Odpowiedz
zainstaluj sobie minecrafta i masz o wiele lepszy efekt ;p 3D
a najważniejsze jest NIEBO !!!
[Obrazek: 30bl8au.png]
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości