Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Tomek wita odjechanych.
Hejka wszystkim.
Nazywam się Tomek i trafiłem tu szukając pewnych informacji. Lubię ciekawych ludzi i osobowości, a kilka już tutaj zauważyłem. Spodobało mi się więc jestem. :)
Witaj Tomaszu :]
Witaj wśród Odjechanych!
Cieszymy się, że jesteś. :)
No cześć Tomek :)

Witaj na odjechanym forum :)
Ilu ludzi, tyle osobowości ;) Również witam Cię na pokładzie i mam nadzieje, że jesteś gotowy zostać odjechanym userem, bo granica została już przekroczona!
Cześć
Witaj ;) . Jesteś tu krótko , a już pod padłeś .
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
Sebastian napisał(a):Nie rozumiem w czym podpadł?

Na początku napisałem podsumowanie swoich obserwacji na chomiku, że jest tam większość dzieci neostrady, którzy czepiają się tutaj że ktoś ich okrada, a sami okradają włacicieli praw autorskich. Koledze wyżej się to nie spodobało i dał mi -1 pkt reputacji jakby ta reputacja miała coś zmienić w moim odbieraniu rzeczywistości :D Dalej twierdzę, że na chomiku jest więcej złodziei niż ludzi uczciwych i nie ma dla mnie znaczenia ile mi za to kto da minusów.