Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Tomek1234567890 zaprasza na chomika
Smile 
Witam, zapraszam na mojego chomika tomek1234567890
Znajdziesz u mnie konwerty filmów na telefon jak i, gry pc Zapraszam !

http://chomikuj.pl/tomek1234567890
  Odpowiedz
Wszystko fajnie poza tym, że nie jesteśmy jasnowidzami i nie wiemy jaki masz nick na chomikuj. Także proszę edytować swojego posta i dać linka do siebie.
[Obrazek: 98687577.jpg]
[Obrazek: Polska_Flaga.gif] piszę poprawnie
"You think you know me..."

Odpowiedz
Masakra!

Od kiedy Gry są w folderze Galeria?
Poukładaj te gry jakoś bo normalnie brak jest harmonii i szybciej od ciebie wyszedłem niż wszedłem.
Zmień widok folderu z grami na normalny a nie jako miniatury.
Przenieś folder z grami do głównego folderu.
Poumieszczaj każdą grę w osobnym folderze.
Dorzuć jakieś opisy gier bo jak na razie to wszystkie są w jednym folderze bez ładu i składu.
Wstaw jakieś menu.

.. i wiele, wiele innych.
  Odpowiedz
Masz jeszcze masę pracy przed sobą, kolega skrzypas dał Ci bardzo dobre wskazówki zastosuj się do nich a na pewno zyskasz na jego radach.
  Odpowiedz
(28.04.2011, 15:42)Kucharek napisał(a): Musisz jeszcze masę pracy przed sobą, kolega skrzypas dał Ci bardzo dobre wskazówki zastosuj się do nich a na pewno zyskasz na jego radach.

To prawda,gdy wszystko uporządkuje to będzie ok:):)No i oczywiście musisz zwiększyć zbiory:)

Odpowiedz
Ani ładu, ani składu :) - Czyli nic nie jest poukładane :). I to było najlepsze że gry PC w galerii jeszcze czegoś takiego nie widziałem :)
[Obrazek: Kd6SQvD.png]
  Odpowiedz