Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Tran
Mam takie pytanie, czy od zażywania tranu można przytyć ?.
  Odpowiedz
W pewnym sensie tak, łyżeczka tranu zawiera około 36kcal. Więc dużo.
[Obrazek: jGTeTrj.png]

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."

Odpowiedz
A jak to wygląda z tranem w tabletkach.
  Odpowiedz
Chyba w kapsułkach bo z tabletkami się nie spotkałem.
Podejrzewam, że praktycznie bez różnicy. Łykaj dziennie 3 kapsy i powinno w zupełności wystarczyć. Nie należy przesadzać z witaminami.
[Obrazek: jGTeTrj.png]

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."

Odpowiedz
Tran jest bardzo zdrowy (kwasy omega-3, omega-6 i witaminy A,D,E), ale nie bój się od niego nie utyjesz. Jeśli chcesz przytyć, to mimo wszystko warto uwzględnić go w diecie, bo zdrowie to podstawa, podeobie ze zrzucaniem masy. Nie wpłynie na twoją masę, no chyba że będziesz pił szklankami. Haha
Dawkowanie ampułek zależy od wieku i producenta. Tran to nie jakiś lek, więc jak przesadzisz, to nic ci się nie stanie. To jest zwykły tłuszcz z wątroby dorsza.
  Odpowiedz
Właśnie ja chcę przytyć, a ktoś mi mówił że tra pomaga przybrać masę mieśniowom.
  Odpowiedz
Sam tran ci absolutnie nic nie da. Dieta i ćwiczenia, plus ewentualne suplementy diety, witaminy, między innymi tran.
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości