Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Transfer bez ograniczeń
Nowa oferta na Chomikuj.pl

Nocny transfer bez ograniczeń!
Tylko 16 marca od 23:00 do 6:00 nie musisz się martwić o transfer.

Regulamin

Uczestnicy promocji otrzymają od 23:00 16 marca do 6:00 17 marca nielimitowany transfer na pobieranie plików.
W trakcie trwania promocji nie są zliczane punkty za pobrania użytkowników biorących udział w promocji.
Promocja dotyczy jedynie pobierania plików. Ustawienie opcji "Free" w folderze spowoduje odliczanie pobranych plików od transferu użytkownika.

Wszystko znajdziecie tutaj:
chomikuj.pl/Promocje/NocnyTransfer
  Odpowiedz
Patrząc z perspektywy chomików, jest to głupota. Myślę, że najlepszym wyjściem jest zahasłować swoje chomiki na te kilka godzin, jak i tak nie dostaniecie punktów, a osoby, które od Chomikuj kupiły, będą na minusie, co za tym idzie, nie przyjdzie im pomysł, aby znów coś takiego zrobić.
Patrząc z perspektywy kupujących, jest to dobra oferta, jeśli Chomikuj kupiłbym miejsce na pliki, które uploadujemy, bo tak to ledwo kilka GB ściągnięcie.
  Odpowiedz
Oferta dobra dla ludzi którzy mają dobry net i mogą pobrać w ten czas (noc) np z 20 giga. Ja akurat nie pobiorę więcej niż 4 giga więc wolę wymienić sobie 20 tys pnkt i mieć 5 giga niż 10 zł wywalić na nocny.
  Odpowiedz
Dobrze to też wykorzystają osoby z shell.
Nachłapią się wszystkiego co się da, a później tylko wrzucą to sobie z powrotem na chomikuj i mają masę plików '' za darmo ''
  Odpowiedz
Dlatego najlepiej zahasłować chomiki. ;)
  Odpowiedz
Na pewno nie dostanie się punktów za to pobranie?
Mi się wydaję że to raczej nie fair i tak nie zrobią.. skąd takie info ? :/

Pomysł fajny, ja mam akurat w nocy darmowy transfer (net z Play'a) ale co mi po tym jak ja mam pełno transferu na Chomikuj i nie mam co z nim robić bo w dzień nie ściągam, w nocy śpię to po co kupować tą usługę...

Dla mnie raczej nic pożytecznego...

Szkoda że teraz punkty można tylko wymieniać, ja Chomika robię że tak powiem 'z hobby i przyzwyczajenia', punkty były dobre jak coś potrzebowałem i mogłem je zaoferować jako wynagrodzenie za wykonaną pracę, teraz mam punkty a wszystko co z Chomika i płatne to przez SMS!
  Odpowiedz
Sam napisalem Mychaty z regulaminu chomikuj że pkt nie będę naliczane w czasie promocję. Ehhh
  Odpowiedz
Mi się przyda oby więcej takich promocji od chomikuj:-)
[ Sygnatura usunięta przez moderatora. ]
  Odpowiedz
Ja skorzystam. Prowadzę konto dla innych osób, a nie dla punktów, bo jak zarabiam i tak oddaje na free co jakiś czas.
A we mnie samym wilki dwa oblicze dobra oblicze zła
walczą ze sobą nieustannie wygrywa ten, którego karmię
  Odpowiedz
Prowadzenie konta dla punktów mija się z ideą i jest jeszcze bardziej karalne niż prowadzenie z czystej przyjemności dzielenia się z innymi, ale to trzeba zrozumieć...
Wg mnie akcja bardzo fajna, może chcieli w ten sposób uczcić jakąś swoją rocznicę czy coś w tym stylu. Obi więcej takich akcji, ale wydaje mi się, że nie prędko się odbędzie podobna akcja.
Osobiście nie miałem okazji uczestniczyć w tej akcji, ale wydaje mi się że serwery były dość obciążone. Mogli to zrobić w jeszcze bardziej niszowy dzień, tj. poniedziałek.
Skorzystał ktoś z tej akcji? Wydaje mi się, że serwery były na tyle obciążone, że prędkości nie były maksymalne i mogły wystąpić inne problemy z tym związane. Od rana mam trudności z zalogowaniem się na konto.
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 13 gości