Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

[TuT] Vip na chomiczkuj za darmo.
Widocznie wpisałeś zły e-mail. :P Ja, korzystając z maili 10-minutowych dostaję wiadomość od razu. Możesz pisać do administracji która ręcznie aktywuje konto. Powodzenia!
  Odpowiedz
W ogóle co to ten chomiczkuj i co daje ten vip?
  Odpowiedz
@up Przeczytaj wcześniejsze posty... 1 strony nie mogłeś przeczytać?
  Odpowiedz
Tylko, że z poprzedniej strony jedynie co wyniosłem to możliwości VIPA, VIPA na stronie która nie wiem do czego służy.
  Odpowiedz
Zna ktoś stronę z mailami podobną do tej z poradnika? Ta jest trochę awaryjna. Można zobaczyć czyjeś wiadomości, a korzystając z bota nie mogę sobie na to pozwolić. Zależy mi na tym aby e-mail można było zmienić bez odświeżania strony. Wiadomo odświeżanie zabierze trochę więcej czasu, tym bardziej że bota odpalam na lapku z Celeronem 1.73GHz.

PS. Zdecydowanie bardziej polecam korzystanie z WinParrot zamiast tego clickera.

Edit: @up Chomiczkuj to toplista...
  Odpowiedz
Jest ich mnóstwo. Trzeba tylko ruszyć głową i poszukać w google.

www.tempail.com
www.yopmail.com/pl/
pl.getairmail.com
www.migmail.pl/

itp. jest tego naprawdę dużo

Co do tych generatorów opisów to spróbuję zrobić własną, lepszą wersję tyle że udostępnię ją darmo.
Niedostępny
  Odpowiedz
Znaleźć też potrafię, ale potrzebuję sprawdzone...Żeby bot nie klikał źle
  Odpowiedz
Wiadomość na e-mail dotarła.
Bot mi nie działa, widocznie mam inną rozdzielczość i nie klika gdzie trzeba.
I korzystałem na FF. Na razie działam ręcznie.
[Obrazek: aG8bM6P.png]

Odpowiedz
  Odpowiedz
http://www.koszmail.pl/koszmail/welcome.php

Ta strona generuje losowe e-maile, ale chyba nie działają na chomiczkuj. Przynajmniej u mnie.
Jest automatyczne odświeżanie co 30 sekund.
[Obrazek: aG8bM6P.png]

Odpowiedz