Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Ostatnio wpadłem na pomysł zęby zorganizować taki mały turniej w grach komputerowych Tylko dla użytkowników forum odjechani.com.pl
Napewno ktoś z was gra w gry typu :
- Counter-Strike 1.6
- Counter-Strike Global Offensive
- League Of Legends
- Osu
- Quake
- Call Of Duty
- Dota 2
- Smite
Moim zdaniem można by było zorganizować takie 1vs1 w grach np o range Mistrz [ Dana Gra ]
Fajnie by było w takie coś zagrać i rywalizować z ludźmi z forum. Jeżeli macie jakieś propozycje co do gier. [ Gry tylko takie w których można 1vs1 ] Propozycje podawajcie tutaj
29.03.2015, 23:53 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 30.03.2015, 00:04 przez Swordancer.)
Obecnie nie gram w żadne gry, chyba się wypaliłem w tej kwestii, czuję się jak emerytowany gracz, ostatnio zrezygnowałem ze wszystkiego. Przeciwko turniejowi nic mieć nie możemy, od tego jest między innymi to forum, aby i takie zabawy organizować. Jeśli jednak chodzi o rangę, to gdyby uczestniczyło w tym wielu użytkowników, wówczas miałoby to jakiś sens, ale w obecnej skali przyznawanie rangi użytkownikowi za strzelenie kilku headshootów w CS'e grając przeciwko paru graczom z forum będzie po prostu głupie, no chyba, że ktoś widzi to inaczej niż Ja.
Jak masz trochę ikry i uda Ci się przekonać więcej osób do swojego pomysłu, to pomyślimy, ale obecnie nie widzę w tym sensu, chociaż sam turniej, to spoko sprawa. Nigdy w shooterach nie uczestniczyłem w turniejach, a zabawa w klany, czy gildie, to nie moja broszka, wolę grać sam, no chyba, że walka z komunikacją głosową w koordynacji zespołowej, czasami taktyka zespołowa w grach takich jak choćby Battlefield jest jedyną drogą, ale wolałem grać w takie gry jak stary Crysis Wars, gdzie taktyka na samotnego wilka sprawdza się najlepiej.
Ehh, to były czasy, kiedyś tak mi się fajnie w to grało, że mimo słabszego zespołu i ogólnie przegranej drużyny, miało się często najlepszy wynik, a z przeciwnikami walczyło się już tylko pięściami żeby dać im szansę i pokazać kto jest lepszy, bo mimo to nie dawali rady. Taka precyzja gdzie trafiało się kolbą headshoota w locie skacząc z kilkunastu metrów i lecąc na przeciwnika będącego w ruchu, tylko po to, żeby kilka chwil później zabić w podobny sposób kilku kolejnych strzelających na oślep, bo za szybko się poruszało. Szkoda że wtedy nie miałem sprzętu, aby to płynnie nagrywać, bo takich sztuczek, to nawet programiści nie przewidzieli, a spodobałoby Wam się niektóre.
PS: Mam zainstalowany BF3, Crysis 3, Crysis Wars, Crysis 2, Defiance, Splinter Cell Blacklist, Sniper Elite 2, Red Orchestra 2, NFS Hot Pursuit i Most Wanted, Medal of Honor, GRID2 i to chyba wszystko co ma multi w PVP oraz jest u mnie zainstalowane.