Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Ankieta: Czy ten pomysl jest dobry ?
Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie.
Tak.
85.71%
6 85.71%
Nie.
0%
0 0%
Nie interesuje mnie to.
14.29%
1 14.29%
Razem 7 głosów 100%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie [Wyniki ankiety]

Turniej Odjechanych w grach PC
Star 
Ostatnio wpadłem na pomysł zęby zorganizować taki mały turniej w grach komputerowych ;) Tylko dla użytkowników forum odjechani.com.pl :)

Napewno ktoś z was gra w gry typu :

- Counter-Strike 1.6
- Counter-Strike Global Offensive
- League Of Legends
- Osu
- Quake
- Call Of Duty
- Dota 2
- Smite

Moim zdaniem można by było zorganizować takie 1vs1 w grach ;) np o range Mistrz [ Dana Gra ]

Fajnie by było w takie coś zagrać i rywalizować z ludźmi z forum. Jeżeli macie jakieś propozycje co do gier. [ Gry tylko takie w których można 1vs1 :) ] Propozycje podawajcie tutaj :)

Pozdrawiam Devil.
  Odpowiedz
Mogę z kimś się ustawić na League of Legends.
[Obrazek: jGTeTrj.png]

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."

Odpowiedz
Gdyby nie ta przerwa, mógłbym wziąć udział prawie we wszystkich... Na razie muszę sobie odpuścić. 

Powodzenia wszystkim!
  Odpowiedz
Na razie to trzeba zrobić zapisy. :) Nichloas wyślij mi na pw . Twój poziom . dywizja itp. :) Kim grę preferujesz :)
  Odpowiedz
Ja moge w CS 1.6 bo w reszte gier nie gram :P
[Obrazek: 7HOfJI1.png]
Niedostępny
  Odpowiedz
(29.03.2015, 17:38)SmileyPL napisał(a): Ja mogę w CS 1.6 bo w resztę gier nie gram :P

W 1.6 tez mogę z chęcią ;) <3 Bo teraz sam gram.. Zapisz się u mnie na pw ;)
  Odpowiedz
Teraz tylko trzeba czekac na zgode adminow.

Narazie mam 2 osoby do cs 1.6

i 1 do lola :)
  Odpowiedz
Ja osobiście nie gram w żadną z tych gier i też nie rozumiem, co nam adminom do tego turnieju, chyba, że chodzi Ci o jakiś gości z serwerów w CS'e??
  Odpowiedz
Mi chodzi o to czy admini wyrażają zgodę na przeprowadzenie turnieju. :) I czy wyrażają na to zgodę zęby przyznać range wygranym osoba w danej grze

A w jakie gry grasz :)
  Odpowiedz
Obecnie nie gram w żadne gry, chyba się wypaliłem w tej kwestii, czuję się jak emerytowany gracz, ostatnio zrezygnowałem ze wszystkiego. Przeciwko turniejowi nic mieć nie możemy, od tego jest między innymi to forum, aby i takie zabawy organizować. Jeśli jednak chodzi o rangę, to gdyby uczestniczyło w tym wielu użytkowników, wówczas miałoby to jakiś sens, ale w obecnej skali przyznawanie rangi użytkownikowi za strzelenie kilku headshootów w CS'e grając przeciwko paru graczom z forum będzie po prostu głupie, no chyba, że ktoś widzi to inaczej niż Ja. 

Jak masz trochę ikry i uda Ci się przekonać więcej osób do swojego pomysłu, to pomyślimy, ale obecnie nie widzę w tym sensu, chociaż sam turniej, to spoko sprawa. Nigdy w shooterach nie uczestniczyłem w turniejach, a zabawa w klany, czy gildie, to nie moja broszka, wolę grać sam, no chyba, że walka z komunikacją głosową w koordynacji zespołowej, czasami taktyka zespołowa w grach takich jak choćby Battlefield jest jedyną drogą, ale wolałem grać w takie gry jak stary Crysis Wars, gdzie taktyka na samotnego wilka sprawdza się najlepiej. 

Ehh, to były czasy, kiedyś tak mi się fajnie w to grało, że mimo słabszego zespołu i ogólnie przegranej drużyny, miało się często najlepszy wynik, a z przeciwnikami walczyło się już tylko pięściami żeby dać im szansę i pokazać kto jest lepszy, bo mimo to nie dawali rady. Taka precyzja gdzie trafiało się kolbą headshoota w locie skacząc z kilkunastu metrów i lecąc na przeciwnika będącego w ruchu, tylko po to, żeby kilka chwil później zabić w podobny sposób kilku kolejnych strzelających na oślep, bo za szybko się poruszało. Szkoda że wtedy nie miałem sprzętu, aby to płynnie nagrywać, bo takich sztuczek, to nawet programiści nie przewidzieli, a spodobałoby Wam się niektóre. 

PS: Mam zainstalowany BF3, Crysis 3, Crysis Wars, Crysis 2, Defiance, Splinter Cell Blacklist, Sniper Elite 2, Red Orchestra 2, NFS Hot Pursuit i Most Wanted, Medal of Honor, GRID2 i to chyba wszystko co ma multi w PVP oraz jest u mnie zainstalowane.
  Odpowiedz