Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Tutorial Photoshop: Wydzielanie obiektu
mi tam działa bez zarzutu bardzo dziękuje Nicholas
Życie nie ma ścieżek na skróty.
[Obrazek: 9dLeST2.png]

Odpowiedz
Podobnie jak w Gimpie nawet, daje okejkę i +-sa
Zacznę się bardziej Photoshopem bawić.
  Odpowiedz
Zapraszam do zamieszczania również swoich prac! Pochwalcie się, chętnie pooglądam :)
[Obrazek: jGTeTrj.png]

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."

Odpowiedz
Mam wersję cs5 extended i nie wiem jak to zrobić.
U mnie nie ma extract.

[Obrazek: Ashampoo_Snap_2013_01_09_15h30m54s_001_-1357741875.png]
[Obrazek: aG8bM6P.png]

Odpowiedz
Odsyłam do wcześniejszych postów z problemem Davvida.
Wykonałeś wszystkie kroki?

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."

Odpowiedz
Cytat:Pliki również podrzuć do folderu z końcówką 64 bit ponieważ instalując tą wersję tworzą się
dwa foldery Ty wrzucasz do folderu 32 bitowego (widzę po screenach).

Zgadzam sie z ta wypowiedzia. Bo tez kiedys tak zrobilem, ze nie do tego folderu wrzuciøem.
  Odpowiedz
(09.01.2013, 17:58)Nicholas napisał(a): Wykonałeś wszystkie kroki?

Zrobiłem, ale odpalam jako skrót, gdyż mam na cracku i inaczej mi nie działa.

Wrzuciłem do odpowiedniego folderu, tak jak Sebastian podpowiedział, ale nadal nie mam... No nic, trudno.

Odpowiedz
Kurcze no szkoda, że akurat Tobie nie działa bo to bardzo przydatna opcja. Wycina dokładnie włosy itd...
Przeanalizowałem wszystko u siebie od samego początku ale niczego nowego nie wymyśliłem.
Gdyby jednak Ci się udało jakimś cudem zainstalować wtyczkę to koniecznie się z nami podziel ;)

Odpowiedz
(09.01.2013, 17:58)Nicholas napisał(a): Odsyłam do wcześniejszych postów z problemem Davvida.
Wykonałeś wszystkie kroki?

Mam windows 7 (czyli 64 bit) i tę paczkę ściągnąłem.
Ta wersja którą posiadam to wersja bezinstalacyjna, pliki wrzuciłem do folderu:

[Obrazek: Ashampoo_Snap_2013_01_10_10h47m47s_003_-1357811360.png]
[Obrazek: aG8bM6P.png]

Odpowiedz
Z tego co widzę to plugin nie działa na 64 bity... Ktoś jeszcze ma ten problem?

Odpowiedz