UFO jako fenomen, czyli brak wiedzy, a nie wiary.
|
26.10.2012, 21:01
Także wierzę że nie jesteśmy sami we wszechświecie.Zawsze śmieszą mnie opinie ludzi mówiących,że tylko my jesteśmy we wszechświecie ,bo ich nie widzimy,tak jakby tylko nasz układ był całym kosmosem ,a jak wiadomo wszechświat jest nieskończony...Ja to zawsze sobie tłumaczę tak skoro u nas rozwinęło się życie,to czemu i by nie miało na innej planecie.Niestety ,ale prawdopodobnie nigdy na światło dzienne nie wyjdzie informacja jakoby udało nam się skontaktować z cywilizacjami poza ziemskimi,ponieważ gdyby tak się stało z pewnością zapanował by powszechny chaos i strach przed obcymi,jak również religia straciłaby wtedy sens,co skutkowałoby masowym odchodzeniem od Boga...Ja mam tylko nadzieję ,że dożyję czasów kiedy loty kosmiczne pomiędzy nami,a innymi cywilizacjami będą na porządku dziennym
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Ja sądzę że nigdy sie nie dowiemy czy jesteśmy sami w wszechświecie, ponieważ rząd będzie ukrywać informacje by zapobiec panice (sam tak pisałeś).
A co do twoich marzeń, za 5 milionów/miliardów lat nasza planeta przestanie istnieć. Wtedy rząd ujawni info o UFO (Jeśli w ogóle takie będą) i rozpocznie transportowanie ludzi na planetę obcych. Ale myśle że nie dożyjesz takich czasów, ale wszystko może się zdarzyć
26.10.2012, 23:41
A ktoś słyszał o projektach Niemieckich okrętów (*statków, samolotów) anty grawitacyjnych? Tak zwane Haunebu?
Jutro walnę cały materiał. W same ufo tak z TV bym nie uwierzył... Ale mam kumpla, którego pradziadek był oficerem Nazistowskim na Pomorzu, i nie tylko z jego ust było słychać podobne treści. Na pierwszy rzut oka powiedział bym "To jest żenada" według cytatu J.K. Mikke, ale dreszczyk jest.
http://odjechani.com.pl/Thread-Co-%C5%82...kie-Niemcy tutaj masz na naszym forum temat o nazistach i ich tajnych technologiach, słów parę o pomorzu też tam skreśliłem, mam nadzieję, że wniesiesz coś nowego do spisanych tam informacji i czekam niecierpliwie.
02.11.2012, 22:27
W końcu znalazłem ten temat. Nic już nie mogę potwierdzić, ten starszy Pan zmarł... Może bym w tym roku sam pojechał nagrać, ale nigdy szczęścia nie mam i wychodzę na debila.
Wielokrotnie w 44 i 45 widział transporty dziwnych części do baz i przyczółków Niemieckich. Transporty były pilnowane, nie dopuszczano tam praktycznie nikogo. Wmawiano Niemieckim żołnierzom że to części zamienne dla zbrojeń. Transporty kolejowe wchodziły do podziemnych bunkrów, późnymi nocami, o świcie wielokrotnie widział szybko poruszające się światła. Widział rakiety V1 i V2, ale sam tego nie rozumiał co to było i skąd. W nocy też radiotelekomunikacja była zakłócana, nawet jej nie było. Nie wspominając o różnych częstych alarmach, które były jedynie ćwiczeniami. O danej godzinie mobilizowano całą jednostkę i wysyłano w dalsze tereny. To tyle co zapamiętałem z tym kumplem na razie kontaktu załapać nie mogę.
02.11.2012, 22:54
No cóż, szkoda, wejdź jednak proszę przez link który podałem wyżej do postu o ufo i nazistach, przeczytaj, może coś Ci się przypomni... zależy mi na każdej informacji
Nic szczególnego. Ale jet coś, polecam książkę Aleca MacLellana "Zaginiony Swiat Agharti" do przeczytania. Reszta to inne ciekawostki nie związane koniecznie w Ufo, typu projekty czołgów (Maus, E100), wierzenia Hitlera, okultyzm III Rzeszy, idiotyzmy Himllera (dobrze nazwisko?), osiągnięcia techniczne Rzeszy. Może jeszcze Arktantyda (Arktyka, mózg mi już wysiada), ale to nie jest w pełni potwierdzone.
--- Naprawdę, mnóstwo tego jest. |