Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Ujemna reputacja bez podania przyczyny.
Witam, nie wiem czy to dobry dział ale dzisiaj dostałem ujemną reputację od nowiutkiego użytkownika który nie ma nawet 10 postów.

[Obrazek: abcs8n.jpg]

Nawet ani 1 słowa z nim nie zamieniłem więc nie wiem o co mu mogło chodzić, nic mu nie zrobiłem tak więc proszę o usunięcie tego.
[Obrazek: Kd6SQvD.png]
Faktycznie.
Twoja wypowiedz nie uraziła nikogo.
Usuwam ów negatywny punk i czekamy na oficjalne stanowisko administracji.
Dziękuję za na prawdę baaardzo szybką reakcję i czekamy na administrację :)
[Obrazek: Kd6SQvD.png]
Stanowisko administracji określone jest w regulaminie forum z załącznikami.
Negatywne punkty reputacji usuwamy tylko w wybranych przypadkach nieuzasadnionego ich przyznania, jednak nie śledzimy i nie prowadzimy w tym zakresie żadnego monitoringu. Nie jest to również naszym priorytetowym zadaniem.
Jeżeli mogę, to tutaj napiszę. Ja również niedawno dostałem bezpodstawny ujemny punkt reputacji. Pisałem do admina, ale on nie udzielił mi odpowiedzi. Mógłby ktoś coś z tym zrobić?
Mówisz o tym:
Cytat:Niestety ale użytkownik nie godny zaufania. Co chwile zmienia zdanie.
Jeśli tak to niestety, nic nie jesteśmy w stanie zrobić.
Nie można jednoznacznie udowodnić ,że ów punkt został dodany bezpodstawnie.

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości