Nawet ani 1 słowa z nim nie zamieniłem więc nie wiem o co mu mogło chodzić, nic mu nie zrobiłem tak więc proszę o usunięcie tego.
Ujemna reputacja bez podania przyczyny.
|
18.11.2012, 14:52
Witam, nie wiem czy to dobry dział ale dzisiaj dostałem ujemną reputację od nowiutkiego użytkownika który nie ma nawet 10 postów.
Nawet ani 1 słowa z nim nie zamieniłem więc nie wiem o co mu mogło chodzić, nic mu nie zrobiłem tak więc proszę o usunięcie tego. Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
18.11.2012, 14:55
Faktycznie.
Twoja wypowiedz nie uraziła nikogo. Usuwam ów negatywny punk i czekamy na oficjalne stanowisko administracji.
18.11.2012, 18:13
Stanowisko administracji określone jest w regulaminie forum z załącznikami.
Negatywne punkty reputacji usuwamy tylko w wybranych przypadkach nieuzasadnionego ich przyznania, jednak nie śledzimy i nie prowadzimy w tym zakresie żadnego monitoringu. Nie jest to również naszym priorytetowym zadaniem.
18.11.2012, 18:18
Jeżeli mogę, to tutaj napiszę. Ja również niedawno dostałem bezpodstawny ujemny punkt reputacji. Pisałem do admina, ale on nie udzielił mi odpowiedzi. Mógłby ktoś coś z tym zrobić?
18.11.2012, 18:27
Mówisz o tym:
Cytat:Niestety ale użytkownik nie godny zaufania. Co chwile zmienia zdanie.Jeśli tak to niestety, nic nie jesteśmy w stanie zrobić. Nie można jednoznacznie udowodnić ,że ów punkt został dodany bezpodstawnie. |
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości