![[Obrazek: zrzut.jpg]](https://lh6.googleusercontent.com/-n3gdW1UGzL8/TlP7c6KXWII/AAAAAAAAAHU/6wj3k02Sfa8/zrzut.jpg)
Czy Wy też tak macie? Czy to kolejna zagrywka chomikuj by ukryć zwolnienia wrzucania plików?!
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Ukrywanie szybkości uploadu
|
23.08.2011, 21:16
Dzisiaj za uwarzyłem podczas wrzucania plików przez przeglądarkę że nie pokazuje się stan i szybkość wrzucanego pliku tylko mym oczom ukazał się taki obraz
![]() Czy Wy też tak macie? Czy to kolejna zagrywka chomikuj by ukryć zwolnienia wrzucania plików?! Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
23.08.2011, 21:26
Też tak mam czasami ale właśnie nie wiem czym to jest wywołane. Raz mam pokazywaną prędkośc uploadu a raz nie. Dziwne...
23.08.2011, 21:33
Czy kolejna zagrywka to chyba nie, bo u mnie działa wszystko pokazuje jak wcześniej. Może to błąd u Ciebie?
23.08.2011, 21:38
To się powtarza już nie pierwszy dzień i nie na jednym komputerze.
23.08.2011, 21:42
Kucharku może przeglądarka? ;p
23.08.2011, 21:46
Próbowałem na trzech przeglądarkach i tak mi pokazuje, pożyjemy zobaczymy.
Jeżeli nie posiadasz żadnego konta (explorer, maniac) to nie wyświetla prędkości.
I mam przy okazji takie pytanie, czy korzystasz z jakiś serwerów (Shell,VPS) ? Jeżeli tak to czy wysyłasz z prędkością powyżej 500kb/s ?
23.08.2011, 21:58
Posiadam konto explorer.Tak posiadam też shella i nie wysyła szybciej a tutaj filmik o tym zjawisku.
23.08.2011, 22:30
Jeżeli uploadujesz chomikowi który posiada konto friend to nie widzisz procentowego postępu. jeżeli uploadujesz maniacowi, explorerowi to widzisz. Nie mam jedynie pewności czy jak jesteś zalogowany na swoje konto chomika i wrzucasz to czy wtedy widać ale myślę że powinno być widać
![]() Myślę że pomogłem ![]()
---
|