Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Ukrywanie szybkości uploadu
Dzisiaj za uwarzyłem podczas wrzucania plików przez przeglądarkę że nie pokazuje się stan i szybkość wrzucanego pliku tylko mym oczom ukazał się taki obraz
[Obrazek: zrzut.jpg]

Czy Wy też tak macie? Czy to kolejna zagrywka chomikuj by ukryć zwolnienia wrzucania plików?!
  Odpowiedz
Też tak mam czasami ale właśnie nie wiem czym to jest wywołane. Raz mam pokazywaną prędkośc uploadu a raz nie. Dziwne...
  Odpowiedz
Czy kolejna zagrywka to chyba nie, bo u mnie działa wszystko pokazuje jak wcześniej. Może to błąd u Ciebie?
[Obrazek: 98687577.jpg]
[Obrazek: Polska_Flaga.gif] piszę poprawnie
"You think you know me..."

Odpowiedz
To się powtarza już nie pierwszy dzień i nie na jednym komputerze.
  Odpowiedz
Kucharku może przeglądarka? ;p
  Odpowiedz
Próbowałem na trzech przeglądarkach i tak mi pokazuje, pożyjemy zobaczymy.
  Odpowiedz
Jeżeli nie posiadasz żadnego konta (explorer, maniac) to nie wyświetla prędkości.

I mam przy okazji takie pytanie, czy korzystasz z jakiś serwerów (Shell,VPS) ? Jeżeli tak to czy wysyłasz z prędkością powyżej 500kb/s ?
  Odpowiedz
Posiadam konto explorer.Tak posiadam też shella i nie wysyła szybciej a tutaj filmik o tym zjawisku.
  Odpowiedz
Jeżeli uploadujesz chomikowi który posiada konto friend to nie widzisz procentowego postępu. jeżeli uploadujesz maniacowi, explorerowi to widzisz. Nie mam jedynie pewności czy jak jesteś zalogowany na swoje konto chomika i wrzucasz to czy wtedy widać ale myślę że powinno być widać :)

Myślę że pomogłem :)
---
  Odpowiedz
tez tak codziennie mam x.x
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 7 gości