Czy Wy też tak macie? Czy to kolejna zagrywka chomikuj by ukryć zwolnienia wrzucania plików?!
Ukrywanie szybkości uploadu
|
23.08.2011, 21:16
Dzisiaj za uwarzyłem podczas wrzucania plików przez przeglądarkę że nie pokazuje się stan i szybkość wrzucanego pliku tylko mym oczom ukazał się taki obraz
Czy Wy też tak macie? Czy to kolejna zagrywka chomikuj by ukryć zwolnienia wrzucania plików?! Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
23.08.2011, 21:26
Też tak mam czasami ale właśnie nie wiem czym to jest wywołane. Raz mam pokazywaną prędkośc uploadu a raz nie. Dziwne...
23.08.2011, 21:33
Czy kolejna zagrywka to chyba nie, bo u mnie działa wszystko pokazuje jak wcześniej. Może to błąd u Ciebie?
23.08.2011, 21:38
To się powtarza już nie pierwszy dzień i nie na jednym komputerze.
23.08.2011, 21:42
Kucharku może przeglądarka? ;p
23.08.2011, 21:46
Próbowałem na trzech przeglądarkach i tak mi pokazuje, pożyjemy zobaczymy.
Jeżeli nie posiadasz żadnego konta (explorer, maniac) to nie wyświetla prędkości.
I mam przy okazji takie pytanie, czy korzystasz z jakiś serwerów (Shell,VPS) ? Jeżeli tak to czy wysyłasz z prędkością powyżej 500kb/s ?
23.08.2011, 21:58
Posiadam konto explorer.Tak posiadam też shella i nie wysyła szybciej a tutaj filmik o tym zjawisku.
23.08.2011, 22:30
Jeżeli uploadujesz chomikowi który posiada konto friend to nie widzisz procentowego postępu. jeżeli uploadujesz maniacowi, explorerowi to widzisz. Nie mam jedynie pewności czy jak jesteś zalogowany na swoje konto chomika i wrzucasz to czy wtedy widać ale myślę że powinno być widać
Myślę że pomogłem
---
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 8 gości