Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Ulubiona pora dnia, by biegać.
Rozwijamy wątek biegowy i kolejny temat.

Macie ulubioną porę dnia, by biegać?

Ja osobiście biegam godzinę, dwie przed zmrokiem, gdy jest już dużo chłodniej niż za dnia. Zimą biegam po przyjściu ze szkoły, więc podobnie przed zmrokiem ok. 2h, a w weekendy wcześniej.

A Wy, kiedy lubicie biegać, może rano? ja nie cierpię wtedy.
"Bądź dobrej myśli, bo po co być złej" - Stanisław Lem.
  Odpowiedz
Dla mnie nie jest ważna pora a miejsce i odpowiednia odzież, chociaż wiadomo że latem wolę jednak biegać wieczorami
  Odpowiedz
Według mnie nie ma złej pory czy pogody. Potrafię biec o 3 w nocy jak i 14. W skwar 38 stopni jak i przy -5 stopniach. Biegałem kiedyś w burzę - Cholernie polecam swoją drogą, niesamowite przeżycie.
Życie nie ma ścieżek na skróty.
[Obrazek: 9dLeST2.png]

Odpowiedz
Odświeżę wątek, bo pierwszy raz w życiu spróbowałem biegania w zimę. Zima na przełomie 2019/20 roku może nie była tak chłodna jak kiedyś, ale próbowałem biegu przy 0 stopniach i to było całkiem ciekawe doświadczenie, szczególnie w nocy.
  Odpowiedz
No ja też zdecydowanie wolę biegać wieczorem/nocą.
  Odpowiedz