Ja uwielbiam te :
Ulubione Piosenki Disco Polo
|
Myślę, ze chyba każdy się ze mną zgodzi, że najlepiej się człowiek bawi właśnie przy tak znienawidzonym przez wielu Disco Polo Jakie są wasze ulubione piosenki DP??
Ja uwielbiam te : Ci którzy Cie wspierają, znają na wylot, a jednak nadal kochają...Gdziekolwiek się znajdujesz, Twój świat tworzą Twoi przyjaciele...♥
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
21.10.2013, 20:59
O nie, nie, nie. Jest to muzyka jak najdalsza mojemu gustowi. Po prostu można się przy tym czymś bawić na weselu, ale słuchać? Brrr, never!
Ale coś dorzucę:
Free Your Mind!
21.10.2013, 21:11
Mam dużo wspomnień z muzyką disco polo
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Podzielam zdanie Oli, na weselu jak najbardziej, w zaciszu domowym, nigdy. To ostatnie rytmy, jakie jestem w stanie wytrzymać i nie mam tutaj na myśli stereotypów, a realny wstręt do takich piosenek.
Czasem w ucho coś wpadnie, ale to naprawdę od święta. ...chociaż to chyba nie jest typowe Disco Polo. Przynajmniej nie takie jak w wykonaniu Boys'ów
22.10.2013, 06:59
Ja uwielbiam muzyke disco polo ale nie tylko w wydaniu polo bo po niemiecku równierz Oto moja lista propozycji tego gatunku ale w wydaniu Disco Fox (Niemiecka nazwa tego gatunku):
Jurgen Drews - Kornblumen Miss Chantall - Sommer in Maspalomas Miss Chantall - Wenn du Bleibst Tobee - Eine Weisse Rose Tobee - Lotosblume Nockalm Quintett - Mit Den Augen einen Frau Oliver Frank - Amore Per Sempre Nico Gemba - Der Letzte FOX Nico Gemba - Der Letzte Stuck von Himmel Michael Wendler feat. Mr. James - Nina Tommy Fischer - An einer Dosis Liebe stirbt man nicht 2012 Tommy Fischer - Blauer Planete Tommy Fischer - So Wie Astronauten Niemiecka wersja super hitu zespolu O-Zone - Dragostea Din Tei w wykonaniu Franka Larsa tytul niemiecki to Nur Ma So Engel & Engel - So ist die Liebe, mi amor Sylvia Martens & Oliver Lukas - Wohin wir auch gehen (Wherever We Go) Christian Anders - Gespensterstadt (3smtselected rmx) Christian Anders - Ruby (3smtselcted rmx) Oliver Heidt - Sie Hatte Blaue Augen No to na tyle ode mnie Która z tych piosenek sie wam najbardziej podoba ?
"Jeśli skopiowanie płyty to kradzież, to idąc tym tropem - zrobienie komuś zdjęcia to porwanie" - Anonymous
Przy disco polo można się świetnie bawić, a szczególnie na weselach. Wszystkie piosenki które przestawiliście tutaj podobają mi się
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
05.01.2014, 21:07
A słyszeliście formacje piękni i młodzi?
|