"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."
Ulubione cytaty
|
25.08.2013, 01:12
"Bać się przyjaźni? Ale chyba sami z sobą. Bo ja boję się już tego, że nie boję się nikogo" Goliniak.
"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze." Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Gdybym nie miał Ciebie, nie chciałoby mi się żyć. Ty jesteś teraz jedyną rzeczą, w którą wierzę naprawdę. Ty, nic więcej. Mam chyba prawo tak myśleć. Gdybym nie miał Ciebie, zrobiłbym wszystko, aby się zgnoić do końca, tak, żeby już nigdy nie kochać, nigdy nie wierzyć i nigdy nie cierpieć.
Uśmiech bywa aktem męstwa, smutek to słabość i postawa zbyt wygodna. Być radosnym i dobrym kiedy świat jest smutny i zły to dopiero odwaga.
29.08.2013, 23:48
"Lepiej płakać u psychologa, niż śmiać się u psychiatry."
"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."
29.08.2013, 23:51
"Nowoczesny człowiek żyje w iluzji, że wie, czego pragnie - gdy tymczasem pragnie dokładnie tego, czego się od niego oczekuje, że będzie pragnął" - Erich Fromm
02.09.2013, 22:57
"Nasze myśli i wyobraźnia są jedynymi prawdziwymi ograniczeniami naszych możliwości" - Orison Swett Marden
03.09.2013, 09:08
“Spośród wszystkich rzeczy, które mogą wpłynąć na Twoją przyszłość największą jest moim zdaniem rozwój osobisty”
- Jim Rohn "Czas jest wartościowszy od pieniędzy. Możesz dostać więcej pieniędzy, ale nie możesz dostać więcej czasu" — Jim Rohn
03.09.2013, 10:16
„nie można w życiu mieć wszystkiego, ale trzeba do tego dążyć. bo szczęście to nie cel w sobie, ale styl życia..” Trzy metry nad niebem
|