Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Ulubiony Tag Team?
Jak wyżej, Twój ulubiony Tag team. Która drużna przykuła Twoją uwagę w ostatnich kilkunastu lat z federacji, która chętnie oglądałeś, może być też kilku osoby zespół. Zapraszam do tematu!
"Bądź dobrej myśli, bo po co być złej" - Stanisław Lem.
  Odpowiedz
Z WWE - Nexus ("Jesteście z Nexus lub przeciwko nam"), a potem The Core. Lubiłem ich oglądać zwłaszcza jak się tłukli między sobą ;) Najlepsze były ich występy na sławetnym Royal Rumble 2011 ;)
"Wszyscy Kłamią"... - Gregory House
  Odpowiedz
Niemalże codziennie śledzę każdą tygodniówkę dopiero od połowy sierpnia 2011 roku więc nie wiele wiem o Nexusie, ale wiem że był tam Cm Punk, Wade Barret, David Otunga oraz Justin Gebriel i kilku innych zawodników których już dokładnie nie pamiętam hm Orton? Cena był przeciwko. Moim ulubiony tag teamem był między innymi zespół ''Team Hell No'' - za diabła nie zespół, czyli Kane oraz Daniel Bryan niemalże od początku aż do końca byli mistrzami tag team później The Sheald odebrali im ten tytuł a do upadku zespołu przyczynił się Rendy Orton i właśnie od tamtego czasu obaj panowie czyli Bryan i Orton nie pałają do siebie sympatią. Dobrym zespołem był też wyżej wymieniany przez mnie team czyli The Sheald - coś związane z gliną, w sensie że z psami, policją w skład wchodzą Roman Reigns, Seth Rollins - były mistrz NXT oraz Deam Ambrose mój ulubiony zawodnik tego teamu, a ten spear Romana mistrzostwo! głównie dzięki temu zawodnikowi zespół wygrywa, są zgrani. Wszystko się zaczęło od III sezonu NXT gdzie Dustin Phodes powołał nowych zawodników, a później to już się zaczęło, team Shelad zdominowali całe WWE, ciągłe ataki na Cene, Punka, Rybacka, Shemausa czasami też Ortona, Bryana, Kane, Big Showa, a nawet Undertaker Henry też kilka razy padł ich łupem, dużo tego było teraz odrobinę wygaśli.
  Odpowiedz
Moim ulubionym Tag Teamem są znani z federacji "INDY" The Osirian Portal :)
"Jeśli skopiowanie płyty to kradzież, to idąc tym tropem - zrobienie komuś zdjęcia to porwanie" - Anonymous
  Odpowiedz
Nie mam ulubionego :) Za mało oglądam ale i tak już nie każda walka jest spoko tak jak w 2008 :(
  Odpowiedz
The Shield
  Odpowiedz
The Shield już dawno się rozpadło. Ciekawa była ich historia.
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości