Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Upload zatrzymuje się przy 287kb
Witam może wiecie dlaczego upload w chomikboxie zatrzymuje się na 287kb ? Przez przeglądarkę wrzuca normalnie.

Wysyłane z mojego GT540 za pomocą Tapatalk 2
[Obrazek: Kd6SQvD.png]
  Odpowiedz
W ustawieniach jest ograniczenie prędkości może masz ustawiony tak aby tylko do 287. kb uploadowało.
  Odpowiedz
Źle mnie zrozumiałeś... chodzi o to że wrzuci się 287kb i 1mb już sie nie wrzuci. (Przykładowo chcę wrzucić plik 80mb, wrzuci się 287kb i nic więcej...
  Odpowiedz
To dziwne, spróbuj przeinstalować chomikboxa i sprawdzić ustawienia zapory/antywirusa.
  Odpowiedz
Aha to nie wiem czemu. Poczekaj chwilę i powinien wyskoczyć obok czerwony trójkącik że się nie powiodło i wtedy od nowa to pomoże. Chyba że tobie staje i nic dalej się nie dzieje.
  Odpowiedz
Uploadujesz własnym komputerem czy przez serwer shell ?
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga. 
Strona z tapetami na pulpit - polecam
  Odpowiedz
Pewnie chwilowe problemy z chomikbox'em.
Radzę go przeinstalować, zaktualizować do najnowszej wersji. Jeśli nie zadziała sprawdź
zaporę systemową (wyłącz ją), oraz wyłącz program antywirusowy.
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
  Odpowiedz
A jak przez przeglądarkę wrzucasz to też się blokuje?
  Odpowiedz
  Odpowiedz
Wczoraj były problemy również ze ściąganiem.

Zapewne robią coś i tak to się dzieję. A jak nie to pisz do supportu chomikuj.
  Odpowiedz