Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Userbary - moje projekty
Prezentuję wam kilka moich projektów. Mniej lub bardziej udane. :P

[Obrazek: userbarczekoladowy.png]

[Obrazek: userbareczekoladowybaro.gif]

[Obrazek: aligators.gif]

[Obrazek: matrixr.png]

[Obrazek: czekoladowyuwielbiaczek.gif]
  Odpowiedz
Ciekawe ale jakoś nie widzę tu swojego :) hehehe
  Odpowiedz
Karolek zrób sobie :P Baronku ja swoich nie pokaże bo były robione pod banitów chyba że wezmę się do roboty i wymajstruje nowe :D bardzo fanie ci powychodziły

No i zrobiłam jeden:D wiem że nie jest idealny ale mój:D
[Obrazek: odjechany.png]
  Odpowiedz
Twój jest całkiem całkiem. Rozjaśnij trochę ten niebieski. Nasze logo nie będzie łatwo umieścić na userbarze bez wyginania go we wszystkie stronki.

Odpowiedz
Ja go nie wyginałam tylko zmniejszyłam:D ale da się to poprawić:D
  Odpowiedz
(11.02.2011, 21:43)Beata napisał(a): Karolek zrób sobie :P Baronku ja swoich nie pokaże bo były robione pod banitów chyba że wezmę się do roboty i wymajstruje nowe :D bardzo fanie ci powychodziły

No i zrobiłam jeden:D wiem że nie jest idealny ale mój:D
[Obrazek: odjechany.png]

Beata napewno sobie zrobie :) i oczy dookoła szyji wam się pozawijają. hehehe
  Odpowiedz
(12.02.2011, 16:58)karolekdj napisał(a): Beata napewno sobie zrobie :) i oczy dookoła szyji wam się pozawijają. hehehe

Karolekdj - Wojna na userbary !!! Ja Ty i Beatka
  Odpowiedz
Wojna!!! ja się nie bije z Baronkiem bo polegnę ale na dzieło karolka czekam z zapartym tchem :D
  Odpowiedz
ostatnio myślałem żeby sobie taki zrobić. Odnośnie usebara dla forum można go zrobić tak żeby logo nie było w całości. Kto powiedział że musi być całe logo. Można to w umiejętny sposób zrobić ujawniając rąbek tajemnicy hehe ;-)
  Odpowiedz
Adminku nie podpowiadaj tylko pokaż jak ty byś to zrobił :D

Odpowiedz