Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Usunąć konto na Chomikuj.pl? Oto jest pytanie...
(04.08.2012, 23:33)VanPure napisał(a): Ja pousuwałem chomiki. :) Zostawiłem tylko jednego z plikami na android, gdyż za to chyba nic mi nie zrobią. :) Ja tam wolę nie mieć z nikim do czynienia .

Dzisiaj też właśnie usunąłem , a potem we wtorek go z powrotem w znowię
  Odpowiedz
ja nie muszę się martwic o udostępnianie gier iPhone i android żadne organizacje się nie czepiają ;)
  Odpowiedz
Zagraniczne filmy, programy i gry, które nie są wspierane i wydawane pośrednio na polski rynek też nie powinny być kłopotliwe. Przynajmniej ja tak sądzę i blokady plików jakie dostawałem to tylko były na polskie filmy, muzykę i dokumenty.
  Odpowiedz
Ja chyba też dam hasło na chomika i zastanawiam się czy nie usunąć go. Fakt faktem filmów anie e-boków nie mam ale pare gier by sie znalazło. Mam nadzieje że to sie wszystko uspokoi i będzie można zamknąć dział "Ciemna strona mocy" bo nie będzie w nim co pisać.
  Odpowiedz
Ja osobiście radze każdemu kto nie chcę dostać wezwania zablokowanie chomika,ja zablokowałem ale za późno.
  Odpowiedz
Czego wy się boicie ? Oni nie mają ochoty ścigać słabych chomików. Przecież to logiczne żeby osłabić chomika to muszą zlikwidować gniazdo a nie osy :P

Mówie ze jako gniazdo to są potężne chomiki Typu Massive-X czy azazelangel2000 bo od tych są wszystkie pliki

Oni się nie boją tak jak wy :P A co do Massive-X to czasem trafiałem na jego gry poza chomikiem :P

Ja tam się nie boje bo ja tam jestem osa w stosunku do nich :D
  Odpowiedz