Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
maro. napisał(a):Bardzo pouczające i wstawiające kolejna cegiełkę do paskudnego budulca zwanego „biurokracja”.
Całkowicie się z Tobą zgadzam kolego No ale cóż, my zwykłe "szaraczki" nie podołamy temu w obecnych czasach. Może kiedyś ... Oby tylko lasy jak najmniej od tego ucierpiały Ale dobra. Zakończmy tą miłą rozmowę, bo zeszła ona trochę od tematu i jeszcze administracja da nam po upomnieniu
Pozdrawiam
suena napisał(a):od komputera może odciągnąć mnie wyłącznie dobre towarzystwo
No to masz problem - bo na tym forum jest same dobre towarzystwo
Tak poważnie - nie myśleliście o tym, że to właśnie ludzie uzależniają a nie komputer?
Co tak naprawdę Was trzyma przy komputerze - tak naprawdę inni ludzie!
23.03.2012, 23:11 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 23.03.2012, 23:14 przez suena.)
Słuszna uwaga, gdyby nie internet nie wciągało by tak.Ile można pstrykać w gierki? Kiedyś grałam faktycznie często a teraz szkodami na to czasu.
Gorzej że gdzieś "umarło" moje zamiłowanie do czytania książek,teraz wolę ebooka ale to nie to samo
Czy przyjdzie nam zupełnie zdziczeć?
Potrafię zasiedzieć się do 2-3 w nocy wiedząc że zostało mi tylko 2,3 godziny snu.
Głupota czy ...może bezsenność,zabijam tu czas?
24.03.2012, 17:26 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 25.03.2012, 23:26 przez Baron.)
Hah. Jak facet siedzi przy kompie to normalka bo ja znam tylko kolesi, którzy mają taką zajwakę - czy to gry czy inne
pierdoły, które przyciągają do tej skrzynki...
Jakiś czas temu poznałem koleżankę na praktykach, z którą często się widuję i przychodzę do niej...
Heh wprawiła mnie w osłupienie kiedy zauważyłem, że grywa w gry przeglądarkowe i nie może się
od nich odciągnąć... ona normalnie o północy wstaje po to aby włączyć komputer i zajrzeć na swoją
postać i sprawdzić jakie otrzymała nowe zasoby... akurat to jest gra s&f i o północy dostaje się coś tam...
Nie wiem co dokładnie bo się nie znam...
To jest pierwszy i na razie jedyny przypadek dziewczyny uzależnionej od gry.