Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Vilandra - awans na Junior Moderatora
Witajcie,

chcę was z radością poinformować, że nasze grono Pań
w ekipie forum Odjechani.com.pl powiększa się o jedną intrygującą osobę.
Jest nią nasza i Wasza koleżanka Vilandra.

Od dzisiaj będzie nosić nową blachę Junior Moderator

[Obrazek: junior.png]

W celu objęcia konkretnego działu skontaktuj się ze mną poprzez system PW.
Gratulacje Brawo
No proszę. Mógłbym być jasnowidzem. Choć nie zdradzałem tego publicznie to czułem, że przybędzie nam ekipy i w dodatku liczyłem na tą Panią. Tym bardziej jestem zadowolony. Gratuluję awansu. Mam nadzieję, że nadmiar obowiązków pozwoli jednak na udzielanie się w opowiadaniu.
[Obrazek: Oh_yes_its_free-1338710999.png] ftp://109.196.92.86/Poradniki
user: user
hasło: user

[Obrazek: Userbar-1340978593.png]
Używaj przycisku [Obrazek: postbit_reputation.gif] rozważnie!!!
Zamiast pisać post pod postem użyj przycisku [Obrazek: postbit_edit.gif]

ʎuмızp ozpɹɐq ʇsǝ! ʇɐıмş
Serdeczne gratulacje ;)
[Obrazek: jGTeTrj.png]

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."

Gratulacje Ok
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga. 
Strona z tapetami na pulpit - polecam
Vilandra - gratuluję wypracowanej rangi.
Cieszę się, że powiększyłaś ambitną, żeńską część naszego zespołu.
Twoja obecność została zauważona przede wszystkim przez samych Użytkowników forum Odjechani.com.pl, a to świadczy o dużej aktywności i otwartości na nowych ludzi. Witaj w zespole obsługi forum. Tak trzymaj! :)
Bardzo się cieszę, że nasza ekipa powiększa się o nowy komplet jajników i to akurat tych konkretnych jajników. :D
A tak serio, to moim zdaniem Vilandra w pełni sobie zasłużyła na tę rangę - ciekawymi wypowiedziami, kulturą osobistą i oczywiście poprawną pisownią, za co od razu Ją polubiłam. :)
Gratuluję! Brawo
Kochani dziękuje wam za te miłe słowa. Cieszę się niezmiernie, że zostałam przez was tak ciepło przyjęta.

Jednocześnie składam podziękowania administracji - przede wszystkim za to, że stworzyli miejsce przyjazne dla użytkowników i takie, do którego chce się wracać, ale również za wyróżnienie, jakim mnie obdarowali Lecicalus

Wróciłam z pracy, zalogowałam się, a tu taka niespodzianka :)
Gratuluję Vilandra :)
Gratulacje :)
[Obrazek: 98687577.jpg]
[Obrazek: Polska_Flaga.gif] piszę poprawnie
"You think you know me..."