Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

W jaki sposób nie chciałbyś umrzeć?
W tym temacie chodzi mi o przedstawienie przez was waszych najciekawszych i najgorszych typów śmierci.
W jaki sposób z pewnością nie chcielibyście umrzeć? Który typ sprawia, że na samą myśl przechodzą was ciarki?
Może jakieś propozycje absurdalnych typów z życia codziennego czy kultury (filmy, książki)?
I na koniec, który typ jest wg was najgorszy. Najboleśniejszy? Gadać mi tu ;)
[Obrazek: aG8bM6P.png]

Odpowiedz
Ja nie chciałbym umrzeć z głodu. Czasem gdy patrzyłem na to co się dzieje w tym kraju zacząłem się tego bać. http://biznes.onet.pl/podatki/wiadomosci...jekt/hedgr
  Odpowiedz
Nie chciałbym umrzeć przez dekapitację... :P
  Odpowiedz
Zawsze mi się słabo robiło jak widziałem na filmach pogrzebanego żywcem. Zdecydowanie taka opcja byłaby najgorsza :P
[Obrazek: jGTeTrj.png]

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."

Odpowiedz
(08.03.2015, 15:03)Baron napisał(a): Nie chciałbym umrzeć przez dekapitację... :P

To jednak jedna z tych niebolesnych śmierci.
  Odpowiedz
Nie chciałbym spłonąć żywcem, ani być wbity na pal, a na śmierć bym zapomniał ! Jeszcze krzesło elektryczne !
Kształt bez formy; odcień bez koloru
Sparaliżowana siła; gest bez ruchu

[Obrazek: Yhk8Q]
  Odpowiedz
(08.03.2015, 16:43)amb00 napisał(a):
(08.03.2015, 15:03)Baron napisał(a): Nie chciałbym umrzeć przez dekapitację... :P

To jednak jedna z tych niebolesnych śmierci.

A żebyś wiedział że przez parę następnych sekund wszystko czujesz, póki mózg nie umrze z braku krwi...

Nie chciałbym umrzeć na śmierć. A tak na poważnie na raka, odliczając sobie dni...
  Odpowiedz
Mnie rak nie przeraża, zawsze można sobie skrócić cierpienie... . A z tym czuciem po dekapitacji serio ?
Kształt bez formy; odcień bez koloru
Sparaliżowana siła; gest bez ruchu

[Obrazek: Yhk8Q]
  Odpowiedz
@UP Z tym uczuciem to może być serio, ale to i tak lepsze niż umieranie na raka czy zakopanie żywcem, bo się jednak krótko cierpi.
  Odpowiedz
Uwaga! Drastyczne sceny (+16)

No, ale takim idiotą  nie jestem

Odpowiedz