Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

W jakim języku został napisany Chomik Messenger Pro ?
Witam. Już sporo czasu szperam w internecie, próbuję się dowiedzieć w jakim języku co można napisać itp.
Ale wciąż nie mogę znaleźć odpowiedzi na bardzo nurtujące mnie pytanie, mianowicie :
W jakim języku został napisany Chomik Messenger Pro lub tez Chomik_Sender ?
Nie chcę robić nikomu konkurencji, bo nie mam do tego głowy, a pociąga mnie zupełnie co innego.
Po prostu jestem bardzo ciekawy, sam nie wiem czemu, jakoś tak mnie wzięło.
Dziękuje z góry za wasze odpowiedzi :)
  Odpowiedz
Zapewne C++, albo Pascal.
Chomik: YouTube | Portfolio deviantART

Odpowiedz
Delphi 7 (Project pascal) Jak się nie mylę.Jak tak to mnie poprawcie:)
  Odpowiedz
CMPro został napisany w Delphi (banalna konstrukcja, posiadam kod źródłowy), natomiast Chomik Sender został napisany w C++
  Odpowiedz
Potwierdzam słowa szalonego, CMPro jest bardzo prostym programikiem pisanem w Delphi (nie lubię tego
języka) który nie jest zbyt skomplikowany. Większe możliwości daje język C++ który jest czytelniejszy,
łatwiejszy w zrozumieniu.
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
  Odpowiedz
Cmpro jak mowili poprzednicy napisany w delphi
  Odpowiedz