LINK: KLIK
Warto - Xbox 360
|
28.07.2012, 17:42
Powiedzcie mi czy warto kupić tą konsolę. Jest dość tania i ma i tak być przerobiona, zależy mi tylko aby pograć w kilka gierek. Więc jak na tą cenę to moim zdaniem super.
LINK: KLIK Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
28.07.2012, 18:08
Te konsole są tanie bo pewnie leżały parę "lat - miesięcy" na wystawach oraz te ze zwrotów. A koleś je zakupił pewnie jak za chleb.
Jest + że daje 2 miesięczną gwarancję. Lecz to mnie nie satysfakcjonuje bo to za mało. Mimo wszystko wolałbym zapłacić te 900 zł (tak po tej cenie można już kupić konsole) i mieć gwarancję producenta ![]() Daj se spokój z tą aukcją ![]()
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga.
Strona z tapetami na pulpit - polecam
28.07.2012, 18:22
W zestawie nie ma pada. Żadnych gier. Przerobić konsol trzeba by piraty chodziły, chyba że w demka darmowe chcesz grać. Jeżeli jest parę tytułów które zdążysz przejść i znudzić się nimi w 2 miech, a dalej ma leżeć w kącie szafy to raczej się opłaca. Jeżeli na coś dłuższego to polecam jednak kupić nową konsolę.
![]() Sygnatura wykonana przez: Rafal07000
28.07.2012, 18:26
Ja uważałbym na tak zwane "okazje".
Niespełna trzy miesiące temu kolega z pracy zakupił na allegro po przystępnej cenie (z wystawy) lenco pa 80 http://www.djpro.pl/lenco-pa80-p-3040.html. W skrócie tłumacząc to przenośny system nagłaśniający do którego można podpiąc cokolwiek i zagra nam na przykład na ognisku. I uwierz, że to co dostał nie był z tego zadowolony. Basrefleks został zrobiony z z rolki po papierze toaletowym. Śrubki poprzecierane nie wspominając o układzie scalonym przyklejonym do obudowy za pomocą taśmy klejącej. Sprzęt oddał i tak się skończyła przygoda z super okazjami. Oczywiście w Twoim przypadku nie musi tak być.
31.07.2012, 23:20
Powiem Ci czemu ta konsola jest taka tania.
Nie jest to wina tego że nie ma pada czy gier. Nie jest to również wina tego iż konsola leżała w magazynach. Jest to konsola przygotowana "pod sprzedaż" a dokładniej mówiąc kupisz ją i wszystko będzie działać, pograsz może z miesiąc gdy nagle 3 czerwone diody. Konsola przegrzewa się i po bardzo krótkim czasie wyłącza. Nie oddasz jej na gwarancję ponieważ jest to wina użytkowania (teoretycznie). Naprawa? - zapomnij. Koszt jej jest tak wielki jak cała ta konsola za 300 zł. Oczywiście mogę się mylić ale mam znajomego który robi w tej "branży" i takie triki jakie stosują sprzedawcy nawet nie śnią się kupującym od ogrzewania zepsutych kart graficznych w piekarniku (a następnie ich sprzedaż jako "mało używana" która podziała może z 3-7 dni) aż do o wiele większych przekrętów. Oczywiście mogę się mylić, lecz wtedy kupujesz na własne ryzyko tylko pamiętaj - kupić tanio nie znaczy kupić dobrze. Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
08.08.2012, 12:33
rafal07000 kup sobie Xbox'a np : w Media Markt , albo w Saturnie bo w tych sklepach masz gwarancje na 2 lata a na tej aukcji jaką masz gwarancje , że konsola będzie działać ? , żadnej . I bym ci proponował kupować konsole u sprawdzonych sprzedawców
08.08.2012, 14:33
(08.08.2012, 12:33)raden__ napisał(a): w Media Markt , albo w Saturnie bo w tych sklepach masz gwarancje na 2 lata Kupując na allegro nową konsolę również mam gwarancje na dwa lata, natomiast kupując w sklepach które wymieniłeś jedno jest pewne - że na pewno przepłacę. Lepiej kupić jakąś używaną konsolę od prywatnych osób, jeśli coś jest zbyt tanie jak na swoją wartość pewne jest że coś musi być nie tak. Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
08.08.2012, 19:16
Jak już kupić to w "normalnym" sklepie bądź na allegro u sprzedawców, godnych zaufania. Nie polecam zakupu z internetu po bardzo zaniżonych cenach. Jak macie zamiar dokonać zakupu po tańszej cenie to tak jak Sebastian napisał: Lepiej kupić jakąś używaną konsolę od prywatnych osób.
Za parę dni kupuję konsolę PS3 z internetu na allegro i nie sugeruję się tanimi cenami tylko standardową ceną oraz reputacją sprzedawcy. To chyba wszystko na ten temat ![]()
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga.
Strona z tapetami na pulpit - polecam
08.08.2012, 20:13
mi się wydaje że lepiej laptopa do plazmy podłączać i grać niż na konsoli
a jeśli chodzi o kupno to chyba najlepiej w sklepie bo zazwyczaj tam można oddać na gwarancji ![]() ![]()
10.12.2012, 22:31
Mam pytanie związane z X Boxem. Do czego są tańsze gry do ps'a 3 czy X Box'a?
Czy każda gra X Box pójdzie na każdej wersji X Box'a? łɐʍoɹıʍɐz ʇɐıʍś ʎłɐɔ
|