Wasze ulubione aplikacje na androida
|
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
- Moim zdaniem ciekawymi aplikacjami (jeżeli ktoś korzysta z biurowych ) jest aplikacja "CamScaner" która skanuje pliki jak skaner i można łatwo zeskanować i wysłać mailem jakiś druk.
- Kolejną ciekawą aplikację (dla osób słuchających muzyki i lubiących mieć okładki płyt) jest "MP3tag Edytor" aplikacja pozwala na dodawanie okładek (wcześniej pobranych z internetu) i zmiany tytułów aby w odtwarzaczu wyglądało to estetycznie. Aplikacja jest też dostępna na komputer i dzięki temu szybciej można dokonać zmian. Następną aplikacją dla słuchaczy jest może i już większości znana aplikacja "Shazam", która pozwala na przeskanowanie melodii utworu i powie nam jaki jest tytuł i wykonawca danego utworu. - Teraz aplikacja dla osób podróżujących samochodem tzw. (legalny antyradar) dzięki, któremu dowiemy się gdzie stoi fotoradar, policja, gdzie jest wypadek, bądź gdzie porusza się patrol nieoznakowanym radiowozem. Aplikacja ta działa dzięki użytkownikom, którzy na bieżąco informują np: gdy zdarzy się wypadek użytkownik przyciska odpowiedni guzik i informacja jest wysyłana, a gdy skutki wypadku zostaną usunięte i nie zostanie ślad po wypadku to kolejny użytkownik ma możliwość potwierdzenia bądź odwołania, jeżeli nie ma śladu po wypadku to odwołuje jeżeli wypadek nadal jest widoczny to potwierdza itd... Aplikacja nazywa się "Janosik". - Dodatkowo aplikacje z których zapewne każdy korzysta tj. "GG", "Skype", "Google Maps" i "Google Navigator", "YouTube", "iPla", a dla klientów sieci Play szczególnie Pre-paid (nie wiem jak to wygląda na abonamentowej karcie) aplikacja "Play24" Wszystkie powyższe aplikacje są darmowe.
Androida używam już od bardzo dawna. 3 telefony i 1 tablet = multum przetestowanych gier i aplikacji.
Wymienię wszystkie najlepsze, których najczęściej używam i te, w które najczęściej gram. Aplikacje: To chyba na tyle z aplikacji. O Boże, pisanie samych aplikacji zajęło mi to pół godziny. Gry: Mam nadzieję, że pomogłam, a aplikacje Wam się spodobały.
09.04.2014, 15:23
Dodam grę, która ostatnio stała się hitem: Smash Hit
Wczoraj pobrałem z ciekawości i też mnie wciągnęła.
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga.
Strona z tapetami na pulpit - polecam
09.04.2014, 19:07
Dla dużo gmyrających w telefonie Titanium Backup
Dla maturzystów seria Fiszki OldSchool Jeśli Menedżer plików to tylko : ES Esplorator plików Przeglądarka: Next Browser A odtwarzacz do muzyki, wg mnie najlepszy: Player Pro I jeszcze mod dla wszystkich zrootowanych androidów, też taka apka systemowa : VIPER4Android FX |