Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Wasze ulubione miasto.
Ja co roku jedźże do ulubionego swojego miasta, tam gdzie mieszka moja babcia, czyli Racławówka.
Pochwalcie się jeśli chcecie, jakie są waszym zdaniem ulubione miasta?
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. 
  Odpowiedz
Bezapelacyjnie Kraków, za jego klimat i piękny rynek :)
  Odpowiedz
Ulubione miasto, hmm tak to będzie zdecydowanie Rzeszów ;]
  Odpowiedz
Temat ciekawy. Nie mam swojego ulubionego miasta. Lubię poznańskie zakamarki, łódzki knajpiany klimat, wrocławskie koncerty i kilka mniejszych miast za ich klimat. :)
  Odpowiedz
Każde większe miasto kryje w sobie coś fajnego dlatego nie mam swojego ulubionego. Bardzo podobają mi się francuskie miasta i z chęcią wracam do Lyonu ale tylko dlatego, że mam tam rodzinę:) Jak tak przeglądam katalogi Itaki to aż w głowie się kręci bo wszędzie by się pojechało.
  Odpowiedz
Ciężko mi wybrać jedno ulubione miasto, gdyż jest kilka takich, które uwielbiam. Warszawa, Gdynia, Gdańsk, Sopot, Krynica Morska - te miasta są na szczycie mojego rankingu. :)
  Odpowiedz
Nie licząc miasta, w którym mieszkam to Starogard Gdański

Odpowiedz
Co prawda mieszka w W-wie ale zdecydowanie uwielbiam spędzać czas w Rzeszowie
  Odpowiedz
Dla mnie Warszawa osobiście jest oklepana, mam do niej niedaleko, byłem tam dużo razy, jednak podoba mi się stare miasto. Kraków bardzo mi się podoba. Byłem tam kiedyś, bardzo podobała mi się architektura i różne zabytki tam. Moim zdaniem najładniejsze miasto w naszym kraju.
"Bądź dobrej myśli, bo po co być złej" - Stanisław Lem.
  Odpowiedz
Ja kocham Warszawę.Odkąd tu zamieszkałam - nie wyobrażam sobie mieszkać w innym mieście:0
  Odpowiedz