Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Wesołych Świąt!
Witam. Z pewnością z większości waszych domów panuje świąteczna atmosfera :). Na forum zresztą też :D. Wpadłem n pomysł aby złożyć wam wirtualnie życzenia, ponieważ jesteśmy w różnych miejscach Polski. Zobaczymy co na ten pomysł administracja :D.

Życzę Wam odjechani, wszystkiego najlepszego, i oczywiście zdrowia, szczęścia, wytrwałości w pisaniu wartościowych postów, pieniędzy, miłości i czego sobie wymyślicie!

Życzy Cassius

Śmiało, czego Wy życzycie swoim znajomym z forum? :)
Zapraszam do odpowiadania w tym wątku :)
  Odpowiedz
Ajj czuć czuć święta! U mnie w domku potrawy, sprzątanie itd eh ;) aż miło gdy rodzinka jest w komplecie ale wracając do tematu..
Kochani forumowicze.
Z okazji zbliżających się Świąt Bożego Narodzenia chciałbym Wam wszystkim życzyć z całego serca szczęścia bo to chyba najważniejsze w życiu, aby człowiek czuł się szczęśliwy, zdrowia - bo bez niego niestety szczęśliwym nie da się być, pieniędzy - ale w takiej ilości żeby nie uderzyły wam za bardzo do głowy i nie zaślepiły prawdziwych wartości w życiu, miłości - bo przecież bez miłości człowiek jest pusty jak studnia bez wody, aby wszystkie wasze pragnienia, życzenia spełniły się i aby najlepsi przyjaciele pozostali najlepszymi przyjaciółmi na zawsze i nigdy was nie opuszczali ino i też aby Nowy Rok okazał się lepszym rokiem od poprzedniego. Takie to moje szczere życzenia ode mnie dla WAS Kochani, Wesołych Świąt i szczęśliwego Nowego Roku jednym słowem !
  Odpowiedz
Po prostu wesołych świąt! :) Życzę wam byście zawsze byli radośni, aby te święta były magiczne i żeby każdy z was zawsze dążył do spełniania swoich marzeń :* Calus

[Obrazek: 1393585_372392346231269_575852557_n.jpg]
Ci którzy Cie wspierają, znają na wylot, a jednak nadal kochają...Gdziekolwiek się znajdujesz, Twój świat tworzą Twoi przyjaciele...♥

[Obrazek: 52a49b2b5a5d8.jpg]
  Odpowiedz
Z okazji zbliżających się świąt Bożonarodzeniowych życzę Wam wszystkiego co najlepszego, a przede wszystkim zdrowia, udanego sylwestra oraz całego 2014 roku!
"Bądź dobrej myśli, bo po co być złej" - Stanisław Lem.
  Odpowiedz
Za życzenia dziękuję i dołączam swoje.
Życzę Wam, Moi Drodzy udanych i spokojnych Świąt, a w nadchodzącym Nowym Roku samego pasma sukcesów.
Sporo osób na tym forum zna się już na tyle, że może się chyba uważać za bliskich sobie, chociaż jeszcze nigdy nie spotkaliśmy się w "realu". Pielęgnujmy sobie to nasze miejsce w sieci, tak żebyśmy czuli się tu jak najlepiej.
Mesajah, Tobie zamiast sukcesów, życzę porażek, bo wnioskując z Twojej sygnaturki (której do dziś nie rozumiem :P) cenisz sobie właśnie porażki, a chciałbym żeby wszyscy byli zadowoleni Haha

Dla Hakera mam choinkę, ale myślę że się podzieli z innymi. :)

[Obrazek: xmas_tree_1-1387845228.jpg]
[Obrazek: Y3AbJ8Z.jpg]
  Odpowiedz
Z okazji Świat Bożego Narodzenia Zycze wam Rodzinnego Ciepa, miłości i wspaniałych chwil spędzonych pośród tych których Kochasz.

Pamiętajcie, by na świętowanie zaprosi również Jezusa, w Końcu żadna impreza nie może się udać bez Solenizanta :)

Wesoych wit :D
"Jeśli skopiowanie płyty to kradzież, to idąc tym tropem - zrobienie komuś zdjęcia to porwanie" - Anonymous
  Odpowiedz
No to i ja życzę wesołych, spokojnych świąt ;) Szczęścia, bo jest najważniejsze, ci na titanicu zdrowie mieli, szczęścia im zabrakło, kupe forsy, by każdy krok prowadził do spełnienia marzeń, ogromu miłości i radości z każdej najmniejszej chwili ;)
PS. Nie obżerać się grubasy :P
[Obrazek: z8865538Q,kotek-i-choinka.jpg]
  Odpowiedz
Ja też życzę Wam wszystkim wesołych świąt, odjechani! Właśnie idę na wigilijną kolację, więc przepraszam, ale nie rozpisze się bardziej :)
[Obrazek: Polska_Flaga.gif] piszę poprawnie
  Odpowiedz
[Obrazek: zYC.jpg]

Jeszcze północy nie ma ;)
Najlepszego odjechani!
Free Your Mind!
  Odpowiedz
Też mam takie same bombki!
"Bądź dobrej myśli, bo po co być złej" - Stanisław Lem.
  Odpowiedz