Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Więcej osób ma komórki niż szczoteczki do zębów
Cytat:[Obrazek: komorki.jpg]

Ja wkładam wszystko do szuflady, jest tam już z 5 telefonów komórkowych :D
[Obrazek: 30829.png]
  Odpowiedz
Nie przyłożyli się do tej akcji. Jak można publikować grafikę z błędami?

[Obrazek: 2KgFv.png]
  Odpowiedz
Piszę się Komórka, poszukaj w słowniku :P coś ci się pokićkało scarab
  Odpowiedz
(19.07.2012, 20:54)lupastro napisał(a): Piszę się Komórka, poszukaj w słowniku :P coś ci się pokićkało scarab

ale tam pisze Kmórkowy, zgubili o :P
Dobrze Scarab pisze :]
  Odpowiedz
Oj to przepraszam :P nie zauważyłem :D
  Odpowiedz
Świat idzie tak do przodu , że aż zapomina o higienie osobistej
  Odpowiedz
Coś w tym jest. Na dwie osoby w moim mieszkaniu mamy cztery szczoteczki do zębów i sześć telefonów komórkowych, ale bynajmniej nie świadczy to o naszym braku higieny. ;)
  Odpowiedz
A u mnie szczoteczek to aż zanadto, a telefonów to by komis otworzył :D
  Odpowiedz
(20.07.2012, 16:19)Lucyfer napisał(a): A u mnie szczoteczek to aż zanadto, a telefonów to by komis otworzył :D

U mnie Lucek podobnie, dużo szczoteczek i telefonów, ale telefonów dużo zepsutych :D
  Odpowiedz