Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Windows 8 - opinie użytkowników.
Witajcie.

W mediach słyszę pozytywne opinie na temat nowego systemu
operacyjnego Windows 8.
Chciałbym usłyszeć wasze opinie
jeżeli ktoś już ma i używa tego systemu.

Wysłane z mojego HTC Wildfire S A510e
  Odpowiedz
(25.10.2012, 10:03)CzekoladowyBaron napisał(a): Witajcie.

W mediach słyszę pozytywne opinie na temat nowego systemu
operacyjnego Windows 8.
Chciałbym usłyszeć wasze opinie
jeżeli ktoś już ma i używa tego systemu.

Korzystałem z wersji beta jakiś czas temu i na kompie z 2GB ramu nie radził sobie, tzn system jak system chodził dość płynnie nadawał się do przeglądania internetu. Ale o graniu w cokolwiek można było raczej pomarzyć.
  Odpowiedz
System ogólnie jest super, ale ma jedną wadę, ma duże wymagania, jak masz dobry komputer to windows super zasuwa
  Odpowiedz
Prosiłbym o opinię użytkowników używających wersje finalne. Inne mnie nie interesują!

Odpowiedz
To ja się wypowiem, pobrałem parę dni temu windows'a 8 na moim sprzęcie muliło, ale zainstalowałem na sprzęcie kuzynki to śmiga świetnie, tylko na początku jest jakiś panel, z który miałem chwilowy problem jak go wyłączyć, ale poradziłem sobie jakoś. Można się pogubić w menu jak i w "mój komputer"
Działa dobrze jest stabilny, wymagania dość duże ma, co więcej ja i tak wole 7 ;]

a tu takie tam
Cytat:Windows 98 - udany
Windows Millenium - porażka
Windows XP - udany
Windows Vista - porażka
Windows 7 - udany
więc Windows 8 szykuje się na porażkę
  Odpowiedz
(25.10.2012, 14:57)Lucyfer napisał(a): To ja się wypowiem, pobrałem parę dni temu windows'a 8

Windows 8 w pełnej wersji wyszedł wczoraj 25.10.2012 roku więc dopiero
dzisiaj możemy coś o tym systemie powiedzieć. Sam jestem w fazie testowania
i za parę dni napiszę co o nim sądzę.

Korzystałem z wersji beta, ale CzekoladowyBaron chce opinie o pełnej
wersji więc jak na razie - pobawię się, pogram na tym systemie i opiszę
swoje doznania dot. wyglądu, wydajności czy obsługi.
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
  Odpowiedz
(26.10.2012, 17:27)Sebastian napisał(a): Windows 8 w pełnej wersji wyszedł wczoraj 25.10.2012 roku więc dopiero
dzisiaj możemy coś o tym systemie powiedzieć.

No nie wiem czy beta,
Cytat:JEST TO JUŻ ORYGINALNE WYDANIE [ RTM ] WINDOWS 8 [ DO SPRZEDAŻY ]
  Odpowiedz
Dzisiaj zainstaluje system na swoim aktualnym komputerze oraz na bardzo słabym wyposażonym w Amd 2600+,
grafikę nie obsługującą Dx9 oraz 512 ram napiszę wtedy porównanie czy system dał rade sprostać zapowiadanym
"lepszym gospodarowaniem ramu". Test na forum ukaże się dzisiaj maksymalnie jutro.
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
  Odpowiedz
Nie polecam tego systemu, jest beznadziejny wygląd i ma duże wymagania.
  Odpowiedz
(27.10.2012, 17:35)Sebastian napisał(a): Dzisiaj zainstaluje system na swoim aktualnym komputerze oraz na bardzo słabym wyposażonym w Amd 2600+,
grafikę nie obsługującą Dx9 oraz 512 ram napiszę wtedy porównanie czy system dał rade sprostać zapowiadanym
"lepszym gospodarowaniem ramu". Test na forum ukaże się dzisiaj maksymalnie jutro.

I co Ci wyszło? Jest już ten test?
  Odpowiedz