Czy wy też doznaliście wiosennego przypływu sił? Jak się on u was objawia?
Wiosenny power!
|
27.04.2013, 19:01
Nadeszła wiosna a z nią nastąpił mój wzrost sił witalnych. Mam mnóstwo energii, a po intensywnym dniu szybko zasypiam. Z własnej, nieprzymuszonej woli przekopałam pół ogródka, mam ochotę sprzątać, biegać, a nawet postanowiłam wdrożyć w każdy dzień specjalistycznie ukierunkowaną aktywność fizyczną.
Czy wy też doznaliście wiosennego przypływu sił? Jak się on u was objawia? Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Ooo taak . Jestem trochę bardziej pobudzony . Ogródka co prawda nie przekopywałem, aczkolwiek wykopałem schodki nad rzeke i zwoziłem przez 1.5 godziny drzewo . Pewnie mamy takiego powera bo takiej długiej zimie Po tym wątku wiem, skąd masz energię na 6 weidera
A we mnie samym wilki dwa oblicze dobra oblicze zła
walczą ze sobą nieustannie wygrywa ten, którego karmię
07.05.2013, 20:39
Jakoś po dniu w szkole rzadko zdarza mi się żebym miała energię... A do tego jeszcze ten stos zadań na wczoraj, dzisiaj, jutro i bliżej nieokreśloną przyszłość- eh, szkoda pisać.
Owszem zdarzają mi się dni kiedy mogę góry przenosić (wtedy zwykle sprzątam okolice biurka). A dziś mimo, że dzięki maturzystom do szkoły nie szłam- jakieś 3 godziny matmy odebrały mi resztki energii... Smutne. Tak sobie myślę, że to wszystko przez złą organizację czasu (a właściwie jej brak)...
Staram się pisać poprawnie
07.05.2013, 22:10
Dla odmiany moja aktywność diametralnie spadła. Jestem wrażliwa na skoki temperatur i zmianę pogody, toteż dzisiaj po południu po prostu mnie poskładało i zasnęłam...
Przebywanie na świeżym powietrzu, to właśnie to czego mi brakowało Ogródek już skopany, posiany, obsadzony. Wczoraj miałem w pracy wolne i prawie cały dzień latałem za kosiarką do trawy. Jeszcze bym polatał, ale mi się trawa skończyła . Do domu wchodzę tylko jeśli muszę np. po to, żeby się przespać albo zajrzeć na forum. Nawet jeść obiad wolę na dworze. Ekstra jest! Nareszcie
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości