Hahahahaha, chłopaki mają pomysły.

Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Wisielec - dowcip
|
06.11.2013, 14:45
Hahahahaha, chłopaki mają pomysły. ![]() Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
06.11.2013, 15:00
w 1:25 widzimy reakcję "Twardzieli"
![]() ![]() ![]() ![]()
A we mnie samym wilki dwa oblicze dobra oblicze zła
walczą ze sobą nieustannie wygrywa ten, którego karmię
06.11.2013, 15:04
Dobre
![]() Widać, że kreatywność ludzka nie zna granic..
06.11.2013, 15:06
Znając życie?
![]() Jeden gość przejechał samochodem, otarł się o niego i pojechał dalej.
06.11.2013, 15:11
Trochę przesadzili, ale trzeba przyznać, że żart mocny.
06.11.2013, 16:53
Nie wiem co zabawnego może być w takiej sytuacji. Później ktoś naprawde może potrzebować pomocy, a ludzie to zignorują.
06.11.2013, 18:23
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06.11.2013, 18:24 przez Swordancer.)
Bronisław napisał(a):Nie wiem co zabawnego może być w takiej sytuacji. Później ktoś naprawde może potrzebować pomocy, a ludzie to zignorują. Bronek, prawdopodobieństwo spotkania wisielca po raz drugi w miejscu publicznym jest praktycznie zerowe. Żart jest dobry i szalony, ale idealny na Halloween. Pozatym, gdy wisielec jest sztywny, to już za późno.
06.11.2013, 20:41
Zgodzę się z Bronkiem, to nie jest śmieszne ani zabawne.
Zachciało im się Halloween, ale przyznam racje pomysł niezły ![]()
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Aniodiable, bądź sobą, nikt Ci nie będzie dyktował czy jet ciepło czy zimno, bo tak to nigdy Swojego zdania nie będziesz miał, poczucia humoru również
Żart, jak żart mi się podoba, ciekawi mnie jedna rzecz, jak ten ''wisielec'' założył sobie ten sznur, nie udusił się ![]() "Bądź dobrej myśli, bo po co być złej" - Stanisław Lem.
|