Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Witajcie!
Wink 
Witam! Jestem Marek, mam 20 lat i bardzo lubię alkohol :D
Jakby co to nie mam problemów z alkoholem (no chyba, że nie mam go w barku XD)
Lubię siedzieć na komputerze ale nie jestem "nołlajfem"
Hoduję chomika w internecie XD (http://chomikuj.pl/J.Rambo)
W przyszłości chciałbym zastać hodowcą bawołów wodnych http://tablica.pl/oferta/zostan-hodowca-...9;promoted (to nie reklama, jak na razie nie posiadam takich zwierząt)
Również chciałbym zastać hodowcą ślimaków winniczków i organizować w piwnicy nielegalne wyścigi z ich udziałem.
Na co dzień jestem poważnym, przyziemnym człowiekiem, którego przytłacza szara rzeczywistość :/
Bo życie jest jak papier toaletowy - szare, długie i do du*y. A internet jest jak joga dla mnicha, pozwala się oderwać choć na chwilę od codzienności :D
  Odpowiedz
Witaj
Haha z tymi wyścigami to dowaliłeś Haha
  Odpowiedz
Cześć, Rambo! Ja też mam kilka zainteresowań, do których się nie przyznaję! :)

Och, wait... :D
  Odpowiedz
Witaj pozytywny Marku :D
[Obrazek: jGTeTrj.png]

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."

Odpowiedz
Jestem ciekaw jakie to są zainteresowania :D -> Demanufacture
  Odpowiedz
Takich kreatywnych i odjechanych ludzi z planami na przyszłość, aż grzech nie powitać. Witaj :)
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga. 
Strona z tapetami na pulpit - polecam
  Odpowiedz
Posiadam kilogramowego żółwia, który w przyszłości z pewnością byłby godnym rywalem dla Twoich ślimaków, Kolego.

Również witam gorąco.
  Odpowiedz
Cześć.

Cytat:bardzo lubię alkohol :D
Jakby co to nie mam problemów z alkoholem (no chyba, że nie mam go w barku XD)
Nie ładnie jest na wstępie pisać o sobie takie teksty zwłaszcza jeśli nie są prawdą.
Ktoś mógłby pomyśleć że jest na odwrót.
Nie rozmawiam za pomocą czatu i PW.
  Odpowiedz
Haha witaj, pozytywny z Ciebie gość. Tym bardziej serdeczne: Witaj :D
  Odpowiedz
Witaaaj, miło mi Cię poznać! :D
  Odpowiedz