Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Witam wszystkich!
Witam ;)
Widzę, że jestem jednym z niewielu zarejestrowanych użytkowników, ale to chyba tylko dlatego, że forum jest młode jak mniemam :)
Swojego chomika prowadzę od niedawna, choć założyłem go dawno dawno :P
Dopiero go rozwijam i może uzyskam od was jakieś porady jak zwiększyć jego popularność ?

Oto mój chomik: Chomik ;)

Witam nowego użytkownika i mam nadzieję, że czas spędzony na forum nie będzie czasem straconym.

I zapewniam, że forum już niedługo nie wyrobi na zakrętach -znaczy ekipa. Już niedługo przewidujemy formalne otwarcie forum i konkursów z tejże okazji.
Witam Cię ;)
I ja Ciebie witam:)
[Obrazek: 98687577.jpg]
[Obrazek: Polska_Flaga.gif] piszę poprawnie
"You think you know me..."

Jako rodzynek w ekipie również witam Cię gorąco
Również cię witam w miejscu gdzie spotkasz najbardziej odjechanych ludzi w sieci :)
Witaj
الرمال والشمس والعطش
Thumbs Up 
Witam Was wszystkich i serdecznie pozdrawiam . :shy: Widzę że na czołówkę się załapałem:D
Witamy :)
(01.02.2011, 12:53)Tadzikko napisał(a): ... jestem jednym z niewielu zarejestrowanych użytkowników, ale to chyba tylko dlatego, że forum jest młode jak mniemam :)...
Dokładnie tak - oficjalnie forum zostanie otwarte już niebawem. Na otwarcie przewidujemy dwa konkursy z ciekawymi nagrodami więc miło Cię powitać w naszym gronie. Mam nadzieję, że czas spędzony z 'odjechanymi' będzie czasem bardzo produktywnym dla obu stron.

A póki co musimy jeszcze dopracować kilka detali (...)