Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Włamanie na chomika
Witam. Dzisiaj o godz. 11:50 ktoś mi przelał z chomika 4 miliony punktów od razu teraz napisałem do administracji bo to zauważyłem ale nie wiem czy to osoba co mi przysłała punkty czy po prostu któryś z klientów i nie wiem jak to sprawdzać chociaż dzisiaj i wczoraj dużo klientów nie było, jak myślicie oddadzą punkty czy nie bardzo ?
  Odpowiedz
Mi ostatnio się włamali i ukradli pkt, a admini napisali że nie zwrócą, bo na chomiku było dużo logowań z różnych IP. A ja logowałem się z kompa i telefonu tylko.
Piszcie poprawnie, używajcie (ż, ó, ł, itd) :) Podam przykład:
,,Robić komuś łaskę" a ,,Robić komuś laskę" to całkiem inne znaczenie :D
  Odpowiedz
No sprawa dziwna bo nie wiem kogo podejrzewać, wiem że kukula26 kradnie, ale nie wiem jaki by miał ewentualnie drugi login na allegro sprawdzałem dzisiejsze i wczorajsze aukcje ci co kupili tylko jedną sztukę i nikt nie wychodzi taki co by mógł ukraść dlatego teraz muszę codziennie chomiki i max milion punktów na koncie...
  Odpowiedz
Albo jak kupią od cb to zrób nowe konto,przelej na nie i z tego chomika na konto kupującego. Trochę dużo roboty, ale nikt cb więcej nie okradnie.
Piszcie poprawnie, używajcie (ż, ó, ł, itd) :) Podam przykład:
,,Robić komuś łaskę" a ,,Robić komuś laskę" to całkiem inne znaczenie :D
  Odpowiedz
Nie do końca. Wtedy tracę dodatkową prowizję chomikuj, a skąd wiesz że złodziejem nie był klient ? Tego też nie mogę być pewien.

Odpisali że była mnogość IP co jest prawdą i dlatego nie pomogą ale napisałem drugi mail czy by podali IP, które ten dokładnie przelew wykonało bo jak się dowiem po IP i będę miał godzinę to już będzie mi łatwiej tą osobę zlokalizować.
Odpisała mi administracja podając IP w obrębie 3 godzin no i wyszło że ktoś używał niestety proxy, jest jakaś możliwość nie wiem napisania do właścicieli hostingu czy oni raczej sprawę oleją ?
  Odpowiedz