Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Własnoręcznie zrobiony tatuaż.
Tatuaż, który zrobiłem sobie (sam, w końcu to dział własna twórczość) maszynkami kupionymi na allegro za +/- 100zł. Poprawiałem go 3 razy, bo za każdym razem coś mi nie pasowało, pewnie będzie jeszcze jeden raz, dołożę trochę cienia. Ogólnie siedzi sobie już ponad 2 lata w skórze, na razie zachowuje przyzwoity kolor.

[Obrazek: tattoo_620.jpg]

Jak Wam się podoba?
Niedostępny
  Odpowiedz
To jest kask do crossa z pióropuszem czy może hełm gladiatorski? :) Świetny jest, tym bardziej że robiłeś go na nodze jeśli się nie mylę.
[Obrazek: jGTeTrj.png]

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."

Odpowiedz
Moim zdaniem każda dziarka powinna być przemyślona .Ja na szczęście nie żałuję tatuażu który sobie zrobiłem na lewym nadgarstku :)
  Odpowiedz
Nicholas, kas z irokezem. Tak, zrobiony na kostce. Nie żałuję go. :)
Niedostępny
  Odpowiedz
A co taki tatuaż dla Ciebie prywatnie oznacza?
  Odpowiedz
Offline, to długa historia, związana z wypadkiem który kiedyśtam miałem (:
Niedostępny
  Odpowiedz
Z ogromną przyjemnością bym jej posłuchał. Ale oczywiście nie będę nalegał, jeśli zdecydujesz to sam napiszesz :)
[Obrazek: jGTeTrj.png]

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."

Odpowiedz
No ja też bym chętnie rozkminił tą historię ; )
  Odpowiedz