Przykładowe pytania:
- Czy wygram w lotka?
- Ile razy będę poprawiała przedmiot w szkole?
- Czy Krysia/Zdzisia/Marysia umówi się ze mną na randkę?
- Co powinienem zrobić, żeby....?
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Wróżka Vilandra prawdę Ci powie!
|
Wróżka Vilandra odpala swoją magiczną kulę i jest gotowa odkryć przed wami przyszłość. Zrobimy to humorystycznie, więc spodziewajcie się niebanalnych odpowiedzi. Możecie pytać o dowolną rzecz, która leży w sferze przyszłości.
Przykładowe pytania: - Czy wygram w lotka? - Ile razy będę poprawiała przedmiot w szkole? - Czy Krysia/Zdzisia/Marysia umówi się ze mną na randkę? - Co powinienem zrobić, żeby....? Moja magiczna kula czeka na wasze pytania, zaczynamy!
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
29.10.2013, 11:15
Droga wróżko Vilandro (twój nick rzeczywiście pasuje do wróżki)
Kiedy mój kochany piesełek, czarna Perełka przestanie gryźć wszystko co spotka na swojej drodze?
Free Your Mind!
29.10.2013, 12:13
Wróżkooo kochana, czy spyta mnie dziś babka z angielskiego? Proszę o szybką odpowiedź, bo siedzę właśnie na polskim (zaskoczenie), później matma i 3 angielskie!
29.10.2013, 12:54
Wierzę na słowo.
29.10.2013, 14:19
Wróżko powiedz mi uczciwie co ciekawego mnie spotka w przyszłym miesiącu ??
29.10.2013, 14:37
Vilandro za jaki okres czasu stanę się posiadaczem wymarzonej Yamahy R1?
"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."
29.10.2013, 15:29
Czy zdam za 1 razem egzamin praktyczny na prawko am?
A we mnie samym wilki dwa oblicze dobra oblicze zła
walczą ze sobą nieustannie wygrywa ten, którego karmię |