Mi na forum brakuje naszego administratora da Vinciego wcześniej jako buhaj91. Kuba pisał kiedyś bardzo dużo ciekawych i rozbudowanych postów, fajnie się z nim rozmawiało. Miał pomysł na nowe wątki, jego tematy powodowały że na forum wrzało od nowych wypowiedzi. Kubę mam w znajomych na facebooku, kiedyś zamieniliśmy jeszcze parę zdań. W porządku gość, brakuje go tutaj.
adam-as - nasz stary główny admin od którego wszystko się zaczęło. Pamiętam jeszcze jak z nim zamieniłem kilka słów. W marcu 2015 przekazał forum Swordowi. Ktoś może wie jak tam Adam?
Cassius - z tego co mi się wydaję jest z mojego rocznika. Z nim również fajne się rozmawiało
Mesajah - można było z nim porozmawiać, pamiętam że lubi chodzić w rurkach.
Michał - słabo go znałem jednak czasami pisaliśmy na czacie, chyba pamiętam go przez te jego długie włosy. Ostatnio do nas zajrzał, ciekawe czy je ściął.
Adikus - pamiętam że dobrze się trzymał z Kubą, znajomi z jednego miasta. Z nim również się ciekawie pisało.
Shina96 - pisała wiersze, ładnie rysowała, wrzucała dość sporo swoich fotek u nas. Z nią również miałem jakiś kontakt.
Można też wspomnieć wiele innych użytkowników, których mógłbym wymienić ale Ci pozostali w mej pamięci najbardziej.