Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Wspomnienia starych gier i czasów !
[Obrazek: 203130185_rhewhrs.jpg]

Pamiętasz i jak wrażenia ? Dawajcie opisy, screeny, zdjęcia !
  Odpowiedz
Mario, Tetris, Contra- wspaniałe czasy. W Tetris gram do dziś.
  Odpowiedz
Oj Oj Oj aż łezka wokół oka mi się zakręciła Contra Mario piękne czasy ^^ dodam do tego jeszcze stare gry jak Mortal Kombat1
Godzilla (nie pamiętam części ale to była turówka gdzie walczyło się przeciw wszystkim potworom z serji) Batmany
Oj to były czasy :)
  Odpowiedz
A więc moje top gry :

[Obrazek: River-Raid-1.png]
[Obrazek: supermario.jpg]
  Odpowiedz
mario to były czasy. Chce sie cofnac w czasie i grac w to dalej
Nigdy nie jest tak jak byś my chcieli... ale jest tak jak być powinno...
  Odpowiedz
Mario ;) To była na prawdę fajna gra , brakuje mi jej na moim PC' cie . :P
  Odpowiedz
Ja pamiętam jak się łupało w Tanki.
Mario Bros również.

Pegasus to były czasy... he he he.
  Odpowiedz
Ja pamiętam taką gierkę jeszcze z Commodore 64, Montezuma się nazywała. Ile godzin a właściwie dni się dobrze bawiłem, nie ma szans policzyć.
  Odpowiedz
Pamiętam tamte czasy :D
Fajnie się grało w kilka gierek wtedy nie patrzało się na grafikę , tylko na grywalność :P
A teraz dużo osób patrzy na grafikę a grywalność spada na boczny plan niestety ...Co czasami widać w nowych grach , zawsze grafikę poprawiają a nic ciekawego nie zmienią i efekt jest jaki jest.
Ja z starych gierek grałem w wszystkie załączone na 1 obrazku z wyjątkiem tego pieska, nie wiem nawet co to :D
W niektóre gry gram do dziś ale na telefonie lub tablecie :P

Na wspomnienia o tych czasach aż mi się łezka zakręciła :P
  Odpowiedz
A co powiecie o Boulder Dash. Ile to czasu się na to przeznaczało aby zebrać te diamenty :)
"Wszyscy Kłamią"... - Gregory House
  Odpowiedz