Jeśli mam wybierać między zimą i latem, wybór jest prosty, choć i tak najbardziej lubię wiosnę.
Zoo czy wesołe miasteczko?
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Wybierz i wyjaśnij
|
04.06.2012, 12:32
Zima - zdecydowanie. Bo nie ma upałów (jak ja nienawidzę upałów!), obcasy nie wbijają mi się w rozgrzany asfalt, nie ma takiego zaduchu, że się nie da oddychać i nie ma tych wstrętnych komarów, os, kleszczy i meszków. Za to jest śnieg, jest lodowisko, do którego mam "dwa kroki", są kuligi, są święta, jest Sylwester, jest karnawał... A herbatka z prądem tak wspaniale smakuje tylko zimą.
Jeśli mam wybierać między zimą i latem, wybór jest prosty, choć i tak najbardziej lubię wiosnę. Zoo czy wesołe miasteczko? Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
04.06.2012, 15:44
Wesołe miasteczko - powód jest prosty: uwielbiam "mocne wrażenia", adrenalinę, no i oczywiście zabawę. Zwierzątka oglądam sobie na filmach przyrodniczych, które zresztą bardzo lubię, no a na diabelskim młynie to się przez TV raczej nie przejadę.
Niebo czy piekło?
Niebo, ponieważ nie cierpię upałów. Żyję już za granicą, w ciepłym kraju i muszę znosić upały. Nie wytrzymałbym w gorącym piekle.
Hip Hop czy Pop?
18.07.2012, 11:38
Z dwojga złego - hip hop. Generalnie nie przepadam za tym i za tym, ale hip hopu słuchałam namiętnie w latach młodzieńczych, mam więc pewien sentyment do tej muzyki, z wieloma utworami wiążą się różne przyjemne wspomnienia. Czasem wracam do hip hopu, do wybranych kawałków, ale tych "z moich czasów". Nowości kompletnie nie śledzę, a jak przypadkiem coś usłyszę, to mi się zazwyczaj nie podoba, to już nie to samo.
Książka czy film?
Heh, jak też trafiło na mnie... Oczywiście książka, choć gdyby pytanie było zadane jeszcze jakieś 2 lata temu, odpowiedź byłaby skrajnie odmienna. Literatura piękna przenosi nas w krainę, w której rządy sprawuje jedynie nasza wyobraźnia. Jak zawsze potężna i nieprzewidywalna władczyni potrafi wywołać swą mocą ciarki na naszym ciele, bądź wycisnąć łzy, używając jedynie siły słowa i odrobiny magii... Literatura "ambitna" zaś (o której niedawno dyskutowaliśmy ) Daje nam wiedzę i mądrość, której nie znajdziemy na ekranie. W książkach zamknięta jest odpowiedź na każde pytanie... Nie każdy je lubi, nie każdy je czyta, i nie każdy wie ile traci... No cóż, wszyscy nie mogą być oświeceni
Kariera czy rodzina?
18.07.2012, 16:32
Na dzień dzisiejszy - Kariera. No tak jakoś do zakładania rodziny mnie jeszcze nie ciągnie, to zdecydowanie nie mój czas. Kariera natomiast... hmmm, zrobiłoby się
Blondynki czy brunetki?
Blondynki - nie które blondynki nie są okazem wiedzy ale są za to ładne co powoduje pożądanie u mężczyzn
Czyściec czy niebo ?
Czyściec - jeszcze mam dużo do załatania spraw i grzeszków.... hehe.... a po za tym Bóg nie wpuściłby mnie do nieba bez czyśćca ;p
iPhone czy tablet hehe??
22.07.2012, 15:12
Tablet - ponieważ nie potrzebny mi nowy telefon, jak iPhone a tablet zdecydowanie by mi się przydał.
FC Barcelona czy Real Madryt? "Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze." |