Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Wybory prezydenckie 2015
  Odpowiedz
Odnośnie filmu powyżej, który obejrzałem - zamieszczam wpis z fb Kukiza:

Cytat:To, co na "debacie" wykonał Pan Korwin-Mikke z JOW-ami...

Panie Januszu... Umów należy dotrzymywać. To PODSTAWA współpracy.
Ja rozumiem, gdyby Pan przed programem podzielił się ze mną swoimi wątpliwościami co do JOW-ów... A Pan z planszami, wykresami wcześniej przygotowanymi , z "przyczajki" wali w swojego najlojalniejszego sojusznika....
Przypominam Panu, ze w restauracji "Lotos" w Warszawie, w obecności Pańskiego syna ,jeszcze przed wyborami umówilismy się, że tuż przed dniem wyborów ten z nas, który będzie miał niższy wynik sondażowy przekazuje głosy drugiemu. Potem zmienił Pan zdanie. I się nie sprzeciwiałem.
Na KAŻDYM spotkaniu z Obywatelami mówiłem, że nieważne na kogo zagłosują- ważne żeby na kandydata antysystemowego i zawsze Pana wymieniałem na pierwszym miejscu...
A Pan dołączył do chóru przeciwników JOW- sztandarowego dla mnie i ludzi, którzy mi zaufali postulatu. I to w takim momencie. Prawie jak Ruscy 17.09.1939 Emotikon smile
Przecierpiałem Pańskie "opinie" na temat niepełnosprawnych, przymknąłem oczy na Pański stosunek do kobiet, starałem sie załagodzic Pańskie "instynkty strzeleckie" na Śląsku....
Ale przesadził Pan. Pan jest nieobliczalny, Panie Januszu a Polska jedyna na świecie. To zbyt wielki skarb aby ryzykować jego stratę naciąganym sojuszem.
Bogu dzięki jest Jacek Wilk, są Narodowcy i wiele innych grup dla których Polska stoi ponad pieniądzem i sławą.
Niech Pan przekaże swoje głosy komukolwiek. Ja ich nie chcę. Bez wzgledu na to, jakie bedą wyniki wyborów w Anglii.
Dla mnie SŁOWO to SŁOWO. Dla Pana narzędzie socjotechniki. A ja nie jestem politykiem w "klasycznym", magdalenkowym rozumieniu polityki.
Czy Panu, tak po ludzku, nie wstyd?
[Obrazek: aG8bM6P.png]

Odpowiedz
Widzieliście najnowszy sondaż?
http://ewybory.eu/sondaz-prezydencki-pre...3-05-2015/
[Obrazek: CGDTXvu.png]
Jest nadzieja!
Chociaż ten sondaż nie jest zbyt wiarygodny, w dodatku wyliczany z konsultacji telefonicznych, ale już się coś ruszyło, skoro zaczynają się pojawiać takie sondaże!

Odpowiedz

Odpowiedz

Odpowiedz

Odpowiedz

Odpowiedz
Podręczniki szkolne są zakłamane, prawda jest niestety zupełnie inna.
Odnośnie Unii i Solidarności, a także tej ,,wolności'' w Polsce po '89.
Legalizacji marychy nie będzie, bo straciły by na tym mafie. A ludzie zdrowsi by byli. Ludzie mają umierać i kropka ;)
Oczywiście nie jest ona jakimś remedium, i w nadmiarze szkodzi, ale gadanie że zabija jest... śmieszne :)

Nic się w Polsce nie zmieni, tak przypuszczam, jak i na świecie.
To już za daleko zaszło. Tak musi być widocznie żeby było lepiej kiedy piramidka runie.
Już się nie mogę doczekać tego globalnego zwiedzenia z ,,UFO'' ;)
Najbardziej boli to, że ludzie nawet nie chcą się zapoznawać z wiedzą ,,alternatywną''.
Wychodząc od razu z założenia że to bzdury, a tak można tłumaczyć wszystko :)

Odpowiedz
Kształt bez formy; odcień bez koloru
Sparaliżowana siła; gest bez ruchu

[Obrazek: Yhk8Q]
  Odpowiedz
Od piątku godz. 0:00 do niedzieli godz. 21:00 obowiązuje ustawowa cisza wyborcza. Wątek na ten czas zostaje zamknięty.

Odpowiedz