To ja może się zleksza rozpiszę, za co dałbym ile
Ilość plików – 20 zł
Własny upload – 30 zł
Odwiedzalność – 15 zł
Menu – 0 zł
Ilość przybywających pkt – 35 zł
Własne okładki – 10 zł
Ogólny wizerunek – 15zł
Własny upload – Pierwsze, co się rzuciło w oczy to, że masz własny upload i się miło zaskoczyłem, bo myślałem, że będzie wszystko zachomikowane tym bardziej, że tego chomika dość krótko przygotowywałeś
Pozytywne zaskoczenie
Odwiedzalność – Niestety nie znalazłem licznika na twoim chomie, ale po wpisach w chr widzę, że reklamują się u ciebie większe chomika np. Szacherezada, więc raczej odwiedzalność dopisuje, bo te „giganty” u byle, kogo się nie reklamują
Menu – wiem, że miało nie być oceniane, ale stwierdziłem, że jeżeli to ma już być ocena to ocenię wszystko, więc tu marnie, ale zobaczymy, jaki będzie efekt końcowy
Ilość przybywających pkt – wydaje mi się, że kiedyś pisałeś, na sb ile dostajesz pkt dziennie i po tym wychodzi mi taka cena.
Własne okładki – Tu też plus, że okładki nie są takie smętne tylko typowe z nazwą twojego chomika, więc tu też +
Ogólny wizerunek/ ogólne wrażenie
Ogólnie chomik bardzo interesujący wzbudzający zainteresowanie i we mnie zaskoczenie