bylo wczoraj ponad 1100 odwiedzin
Wycena konta
|
||||||
03.09.2012, 12:29
No prosze wrocilem do odwiedzin http://chomikuj.pl/muzyka-chomikuj
bylo wczoraj ponad 1100 odwiedzin Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i... rafaleo1995 napisał(a):A przestań znów ty wszystko psujesz reputacje i temat. Zawsze się musisz włączyć. Prosiłeś o wycenę, wiec wyceniłem. Jeśli oczekujesz więcej to próbuj podbijać cenę ale wątpię. Jeśli masz jakieś zastrzeżenia co do mojej pracy jako moderatora to zgłoś to tutaj http://odjechani.com.pl/private.php?action=send&uid=1 natomiast jeśli nie możesz znieść prawdy... no cóż pogódź się z tym, że chomikuj.pl to CHRL. Da się tu zrobić dużo chomików tematycznych i ogólnych z ogromną zawartością GB i zalać nimi rynek, jednak jakość tych chomików może pozostawiać dużo do życzenia. Do tego konkurencyjność. Taka jest prawda. Jeśli szukasz w tym dziale frajerów to będziesz miał problem, bo tak się składa, że go moderuję i mam na takie sytuacje oko.
Używaj przycisku rozważnie!!! Zamiast pisać post pod postem użyj przycisku ʎuмızp ozpɹɐq ʇsǝ! ʇɐıмş
03.09.2012, 13:49
Spoko rozumiem. Ale wyceniajac chomika na 40zl przesadziles.
Dostałeś ekwiwalent za zużyty prąd podczas chomikowania. Założenie chomika to 5 minut, chomikowanie od azazela i masiva to około 2-3 dni po 8-10 godzin. Jeszcze jesteś na plusie. Menu mi się nie podoba, zresztą nie ma dla mnie znaczenia więc tu nie ma zysku. Programy ratują sprawę, ale można dać sobie radę bez nich, w dodatku mało popularny chomik, więc chyba nie korzystasz z nich za dużo więc znowu zero. Nawet jeśli nie dałbyś programu to za 25zł mogę kupić licencję we własnym zakresie wiec około 10zł jestem do przodu na tym interesie.
No i kupującemu musi się to opłacić. Skoro tobie się nie opłaci go utrzymywać (bo go sprzedajesz) to jak u licha mnie ma się opłacić go kupić. Piszesz, że muzykę dobrze pobierają, ok ale muzyka to wg. mnie mały zysk. Poza tym wisi nad nią ZPAV wiec trochę śliski temat. Dziś jest a jutro ja zablokują. Sam kiedyś wrzucałem muzę na swojego choma, ale zaprzestałem bo blokowali. Dla mnie muza jest bez wartości, ale być może ktoś ją ceni. Ale już pisałem, że to tylko moja opinia. Może VanPure go kupi drożej. Chyba jest kasiasty
Używaj przycisku rozważnie!!! Zamiast pisać post pod postem użyj przycisku ʎuмızp ozpɹɐq ʇsǝ! ʇɐıмş
11.09.2012, 14:36
Odnawiam. Na koncie juz nic nie jest robione. Jest troche uploadu wlasnego jak sie popaatrzy lecz niewiele.
Recepta na teraz to reklama ktora dodam + program cmpro z licencja. Ja nie mam czasu a chce zeby mi sie troche zwrocilo pracy i czasu i pkt. Prosze o oferty w pkt/gotowce. Pozdrawiam
11.09.2012, 15:47
Badzmy ludzmi. To ze konto jest teraz takie jakie jest a potrzeba reklamy to nie znaczy ze praca wlozona lata miesiace wyceniona na 35zl ???
11.09.2012, 17:32
(11.09.2012, 15:47)rafaleo1995 napisał(a): Badzmy ludzmi. To ze konto jest teraz takie jakie jest a potrzeba reklamy to nie znaczy ze praca wlozona lata miesiace wyceniona na 35zl ??? "Life is brutal". Wycenia się wartość chomika, a nie Twojej pracy włożonej w jego stworzenie. Jeżeli nie pasuje Ci oferta MeSSciaK'a, to nie musisz jej przyjmować. Gdyby był własny upload cena byłaby wyższa.
21.09.2012, 18:12
rafaleo1995 napisał(a):Bądźmy ludzmi. To ze konto jest teraz takie jakie jest a potrzeba reklamy to nie znaczy ze praca włożona lata miesiące wyceniona na 35zl ??? A jak idziesz coś oddać do komisu to też się kłócisz z gościem tam pracującym, że stary telewizor lampowy kiedyś kupiłeś za 1500zł?
Używaj przycisku rozważnie!!! Zamiast pisać post pod postem użyj przycisku ʎuмızp ozpɹɐq ʇsǝ! ʇɐıмş |