Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Wyczyszczenie całego PW za jednym kliknięciem
Witam :) Mam propozycję według mnie przydałaby się a, mianowicie wyczyszczenie całego naszego PW na chomiku za jednym kliknięciem :) Usprawniło by to oczyszczanie PW :) W moim przypadku :)
[Obrazek: Kd6SQvD.png]
  Odpowiedz
Całlkowicie popieram :)
  Odpowiedz
Również popieram taką zmianę, czasem aż słabo się robi jak trzeba wyczyścić skrzynkę na chomiku.
  Odpowiedz
Ludzie po pierwsze pw można czyścić na bieżąco
a po drugie macie opcje zaznacz wszystkie a na dole usuń
co daje Wam na raz skasowaną całą stronę wiadommości.

To nie jest takie trudne.
  Odpowiedz
(18.08.2011, 21:35)Beata napisał(a): Ludzie po pierwsze pw można czyścić na bieżąco
a po drugie macie opcje zaznacz wszystkie a na dole usuń
co daje Wam na raz skasowaną całą stronę wiadommości.

To nie jest takie trudne.

1. Według mnie lepiej nie czyścić na bieżąco bo w którejś wiadomości może być coś ważnego.
2. A jeśli mam z 100 albo i nawet 500 stron PW bo nie czyściłem od początku chomika
to co ?
3. A nie lepiej by ci było kliknąć 1 raz i wszystko wykasować ?
Tak klikniesz 1 raz a, twoim sposobem bym np. kliknął 1000 razy :P

Becia jedna mała zmiana a, wiele korzyści :P
  Odpowiedz
Włśnie przez tą małą zmianę możesz stracić ważne pw.
  Odpowiedz
ja jestem za, ważne pw mam zapisane w notatniku
[Obrazek: Nwc7AWP.png]
Sygnatura wykonana przez: Rafal07000
  Odpowiedz
(18.08.2011, 23:40)daw13 napisał(a): ja jestem za, ważne pw mam zapisane w notatniku

tak jak kolega napisał można sobie na bieżąco zapisać np. w notatniku i wrzucić na chomika i byłoby po sprawie ;)
  Odpowiedz
A ja uważam, że przydałaby się możliwość czyszczenia całej skrzynki jednym kliknięciem. Jeśli ktoś się boi utraty ważnych wiadomości, to przecież po prostu nie musi z niej korzystać. :)
  Odpowiedz
(18.08.2011, 22:02)DamianS napisał(a): 1. Według mnie lepiej nie czyścić na bieżąco bo w którejś wiadomości może być coś ważnego.
2. A jeśli mam z 100 albo i nawet 500 stron PW bo nie czyściłem od początku chomika
to co ?

A co jeżeli na stronie 78 masz ważną wiadomość ?? Jak usuniesz wszystkie wiadomości to już jej nie będzie...

(18.08.2011, 23:40)daw13 napisał(a): ja jestem za, ważne pw mam zapisane w notatniku
A co jeżeli będziesz miał nagłą awarię systemu??? Czasem bywa, że możesz stracić swoje wiadomości przez to, że będziesz musiał zrobić całkowitego formata systemu...

Popieram wypowiedź Beci i z tym pomysłem jestem na nie. Tyle ode mnie.
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości